VARIATION – PIZZA MED PARMASKINKE, RUCOLA OG PARMESAN

Mindre tid i køkkenet = Mere tid til romantik

 

Gør lidt ekstra ud af din Pizza Margherita, så har du en hurtig middag, der er nem at dele. Husk stearinlys. 

 

Ingredienser:

 

1 stor Pizza Margherita (ost og tomat) fra supermarkedet

80 g parmesan (eller bøffelmozzarella)

1 stor håndfuld rucola 

6 skiver parmaskinke eller lignende

2 tsk. ekstra jomfruolivenolie *

 

*Brug chiliolie, hvis smagen skal være stærkere

 

Sådan gør du:

 

1. Tilbered pizzaen som angivet på emballagen. Kom eventuelt en pizzasten eller en stor jernpande i ovnen, mens den varmer op (du får en mere sprød bund ved at bage pizzaen på en varm, massiv overflade).

2. Lav tynde parmesanflager, mens pizzaen er i ovnen. Brug en osteskærer eller tyndskræller. Lav flagerne så tynde og lange, som du kan.  

3. Tænk også på serveringen – præsentationen af maden er vigtig ved særlige lejligheder, så det er nu, du skal børste støvet af det flotte skærebræt eller serveringsfadet. 

4. Når pizzaen er klar, anretter du den som ønsket.

5. Pynt med skiver af parmaskinke, rucola og parmesanflager (eller mozzarella, som du river i grove stykker). 

6. Dryp olie over, og server med det samme (inden rucolaen bliver blød).  

 

Tip: 

 

Spar tid. 

 

Hvis dit lokale supermarked sælger revet parmesan, kan du købe det og spare lidt tid.