Sprite ”Vind B&O Play H4 høretelefoner” SMS konkurrence

Velkommen til Sprite ”Vind B&O Play H4 høretelefoner” konkurrencen. Her finder du oplysninger om, hvordan du konkurrerer og konkurrencens regler

 

 

 

Arrangør og sponsor:
Coca-Cola Nordic Services ApS
Philip Heymans alle 17, 1.sal 
2900 Hellerup
Danmark

SMS partner

Créatif
Nyhavn 16, 1. sal
1051 København K

 

Platform: SMS

 

Konkurrencen er købsbetinget.

 

Hvem kan deltage?

Du skal være fyldt 13 år for at deltage, og konkurrencen er åben for alle i Danmark, undtagen medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos The Coca-Cola Company, aftapningspartnere og andre samarbejdspartnere, The Coca-Cola Company og dets datterselskaber.  Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen, ligeledes kan kun danske mobiltelefonnumre deltage.

 

Personer der ikke overholder disse vilkår, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen.

 

Kampagneperiode

Konkurrencen er åben fra: den 01. Maj 2017

Konkurrencen slutter: den 30. September 2017

 

Arrangøren af konkurrencen forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

 

Sådan deltager du i konkurrencen:

Konkurrencen er en SMS konkurrence, hvor deltageren kan vinde et (1) par B&O Play H4 høretelefoner. Deltagelsen kræver en kode som findes under kapslen på Sprite ZERO 0,5l og 1,5l, bemærk gælder kun de produkter hvor konkurrencen er markeret på label. Deltagelsen sker ved at sende en SMS til 1220 med teksten ”Sprite”. Deltageren modtager herefter en SMS med information om konkurrencen og bliver samtidigt bedt om at sende koden under kapslen. 

 

En kode giver en chance for at vinde i konkurrencen og når en kode er brugt er den ugyldig og kan ikke bruges igen. 

 

Deltageren kan deltage ubegrænset antal gange, men hver deltagelse kræver en ny kode.

Det er dog kun muligt at vinde maksimalt 1 gang (x1) med det samme mobilnummer i løbet af kampagneperioden. Hvis deltageren har vundet 1 par B&O Play H4 høretelefoner er det ikke længere muligt at deltage. Deltageren vil modtage en SMS med besked herom ved forsøg på at deltage.

 

Sådan vinder du:

Konkurrencen er en ”instant win” konkurrence med tilfældig lodtrækning. Dvs. alle har lige stor chance for at vinde. Når deltageren har sendt koden med SMS får deltageren svar med det samme om deltageren har vundet et par B&O Play H4 høretelefoner eller ej.

Hvis deltageren vinder vil denne blive bedt om at sende navn, adresse og postnummer så arrangøren kan sende præmien.

 

Deltageren er selv ansvarlig for at de sendte informationer er korrekte. Arrangøren erstatter ikke præmierne hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis de er uklare. Vinderne vil ikke bliver offentliggjort.

 

Bemærk at der kan gå 2-3 uger fra vindertidspunktet til deltageren modtager præmien. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden før vinderen får sin præmie.

 

Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien blive udloddet på ny.

 

Alle personlige oplysninger der er blevet indsamlet om vinderen, anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger.

 

Arrangørens beslutning er endelig med hensyn til alt vedrørende kampagnen og kan ikke diskuteres.

 

Enhver deltager der forsøger at vinde præmier gennem uretfærdig opførsel (f.eks. misbrug af koder) vil blive diskvalificeret.

 

Almindelig sms takst, dvs. det koster ikke ekstra at deltage i konkurrencen

 

Præmier

Præmierne vil være som angivet herunder. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse at arrangøren i omstændigheder uden for arrangørens kontrol forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi. Præmierne er personlige.

 

Præmier: 50 par B&O Play H4 trådløse høretelefoner i Charcoal Grey, vejl. Værdi kr. 2.300

 

Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste smartphones. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader.

 

Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd.

 

Alle præmiemodtagere fritager The Coca-Cola Company, Coca-Cola Nordic Services ApS og salgspartnere eller de ovenover nævnte partnere fra nogen form for ansvar der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget af, eller der hævdes at være forårsaget af deltagelse i denne konkurrence eller præmien.

 

Trykfejl og utilsigtede misforståelser

Coca-Cola Nordic Services ApS, The Coca-Cola Company, aftappere af Coca-Cola og partnerne i denne konkurrence er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

 

Sådan håndteres personlige oplysninger

Personlige oplysninger håndteres i overensstemmelse med dansk lovgivning. Vi opfordrer også brugere til at læse hele vores fortrolighedspolitik som du kan finde på dette website.

 

Varemærker og copyright

"Sprite" og flaskerne fra Sprite og The Coca-Cola Company er registrerede varemærker, der tilhører The Coca-Cola Company. Der er copyright på alt materiale, der er en del af denne konkurrence, og det enten ejes af eller anvendes under licens. Materialet indeholder varemærker der tilhører The Coca-Cola Company eller en tredjepart. Materialet er beskyttet af copyright- og varemærkelove og må derfor ikke anvendes uden skriftlig tilladelse fra The Coca-Cola Company.

 

Kontakt

I tilfælde af behov for yderligere information om konkurrencen, præmier mm. kontakt spritedk@coca-cola.com

© 2017 The Coca-Cola Company