Tacos med pulled pork, kålsalat og cremet dressing

 

 

Pulled pork

1 nakkesteg (ca. 1,5 kg)

Rub

1 1/2 spsk. salt

2 spsk. rørsukker

1 1/2 spsk. sød paprika

1 spsk. røget paprika

1 knivspids cayennepeber

2 tsk. spidskommen

1 tsk. sennepspulver

2 spsk. brun farin

1 tsk. hvidløgspulver

1 tsk. løgpulver

1 tsk. chiliflager, stødt

1 tsk. friskkværnet sort peber

Kålsalat:

1 lilla spidskål, fint snittet

2 store gulerødder, groft revet

1 lime, saften heraf

1 håndfuld frisk koriander, groft hakket

salt

Cremet dressing:

1 moden avokado

1 lime, saften heraf

1 fed hvidløg

1 håndfuld frisk koriander

¼ tsk. cayennebeber

1 dl vand

salt

peber

 

Fremgangsmåde:

 

Dag 1

Afpuds nakkestegen.

Bland krydderblanding til rub godt sammen og vend stegen med krydderblandingen.

Kom stegen i en pose og sæt den på køl natten over.

 

Dag 2

Tænd ovnen ved 110 grader.

Kom nakkestegen i et ovnfast fad bag den i 4-6 timer.

Træk kødet fra hinanden med 2 gafler.

 

Kålsalat:

Vend alle ingredienser sammen i en skål og lad den trække i min. 30 min.

 

Cremet dressing:

Kom alle ingredienser i en blender og blend dressingen helt jævn og cremet.

Smag til med salt og peber og kom dressingen på flaske.

 

Servering:

Lun tortillaerne og fyld dem med kålsalat, pulled pork og cremet dressing.