Sprøde vafler a la pizza, 4 stk

Dej:
150 g hvedemel

1 ½ tsk bagepulver
1 nip salt
1 tsk tørret oregano

1 æg

2½ dl mælk
3 spsk tomatpure
50 g olie

 

Fyld:
125 g frisk mozzarella
100 g chorizo i skiver

 

Bland de tørre ingredienser til dejen sammen i en skål. Bland æg, mælk, tomatpure og smør sammen i en anden skål og rør de tørre ingredienser i de våde. Rør det hele godt sammen indtil dejen er glat og uden klumper. Skær den friske mozzarella ud i små tern og vend dem i dejen.

 

Varm vaffeljernet rigtig godt op og kom 3-4 spsk dej på hver vaffelplade, fordel skiver af chorizo ovenpå dejen, og bag dejen i ca. 5-6 minutter – lad være med at åbne vaffeljernet undervejs. Fortsæt indtil al dejen er brugt op.

 

Serveres med det samme, evt. med en smule ketchup.