Spareribs m. moderne slaw

 

4 personer

 

Ingredienser

8 ribben

2 dl olivenolie

2 dl honning

1 lille dåse tomatpuré

1 tsk. spidskommen

1 tsk. chiliflager

2 spsk. eddike

1 fed knust hvidløg

Evt. røgsalt eller røget olie

Slaw

1 spidskål

1 lille bundt persille

1 lille bundt rucola

1 lille bundt basilikum

½ citron

Fremgangsmåde

Varm ovnen op til 150°.

Kom dine ribben i en bradepande og dæk dem med folie. Bag dem i ovnen i ca. 1 time eller indtil de er møre.

Blend honning, tomatpuré, eddike, chiliflager, spidskommen og hvidløg og evt. røgsalt/olie sammen.

Tag folien af dine ribs og skru ovnen op på 200 grader, smør dine ribs med marinaden og steg dem i ovnen ca. 10-15 min eller indtil de får en god farve og har en god sprød overflade.

Blend rucola, basilikum og persille sammen med olivenolien til en dressing, og smag til med salt og citronsaft.

Snit din spidskål fint og vend sammen med dressingen.