Poke bowl m. laks

 

 

4 personer

 

Ingredienser

1 lilla spidskål

3 gulerødder

2 avocado

4 ferske laksefileter

2 dl edamamebønner

100 g tang

2 forårsløg

1 agurk

300 g hvide ris

1 mango

Tilbehør

Sesamfrø

Friske koriander

1 lime

Fremgangsmåde

Kog ris efter pakkens anvisning.

Fjern skindet fra laksen og skær laksefileterne i grove tern.

Snit spidskål og gulerødder fint i strimler, skær agurk og mango i tern og snit forårsløg. Fjern stenen fra avocadoen og frigør fra skræl. Skær avocadoen i skiver.

Anret ris i bunden og placer laks, agurk, mango, gulerod, avocado, edamamebønner, tang og lilla spidskål i små bunker oven på risen. Pynt af med sesamfrø og koriander og pres lime udover til sidst.