Cookie dough kugler

 

15 stk.

 

240 g udblødte og kogte kikærter, svarende til 1 dåse, drænet vægt

Kornene fra 1 vaniljestang

2 spsk. peanutbutter

1/2 tsk. flagesalt

3 spsk. ahornsirup

1/2 tsk kanel

1 spsk. kokosfibermel

50 g hakket mørk chokolade

100 g mørk chokolade til overtræk

 

Fremgangsmåde:

Kom kikærter, vanilje, peanutbutter, salt, ahornsirup og kanel i en foodprocessor og blend det helt jævnt og sammenhængende.

Rør hakket mørkt chokolade i og derefter kokosfibermel.

Lad det stå og samle sig i 5 min.

Rul dejen til kugler af 1 spsk. størrelse.

Stil kuglerne i køleskabet imens chokoladen smeltes.

Dyp kuglerne i smeltet chokolade og stil dem på et tallerken med bagepapir.

Sæt dem i køleskabet i min. 30 min.

Spis cookie dough kuglerne som en semi sund, men ultimativ lækker snack!