Mættende salat med grape og paneret avokado

 

2 portioner

 

½ lilla spidskål, fint snittet

75 g feldsalat

2 dl kogt quinoa

1 grape, i fileter

1 moden avokado, i skiver

3 spsk. hvide sesamfrø

3 spsk. sorte sesamfrø

 

Tamari mandler:

 

50 g mander

1 dl tamari

 

Dressing:

 

2 spsk. balsamico

1 spsk. olivenolie

2 tsk. ahornsirup

1 tsk. dijonsennep

salt og peber

 

Fremgangsmåde:

 

Rist mandlerne på en tør varm pande til de begynder at dufte.

Tilsæt tamari, vend det rundt og sluk for varmen.

Lad tamarien dampe helt ind og tag derefter mandlerne af varmen.

 

Rør alle ingredienser til dressingen sammen og smag den til med salt og peber.

 

Vend spidskål , grape og fedsalat sammen med lidt af dressingen i en skål.

 

Vend sesamfrøene sammen i en skål og Vend avokado skiverne heri.

Hak mandlerne groft.

 

Anret salatblandingen i 2 skåle og top med quinoa, paneret avokado og tamari mandler