Chokoladecookies med karamel & et stejf af havsalt

 


12 stk



110 g smør
300 g brun farin
50 g kakaopulver
2 æg
1 tsk bagepulver
200 g hvedemel
100 g mørk chokolade, 70%
ca. 12 tsk karamel/dulce de leche
havsalt

Kom smør i en gryde og smelt det ved svag varme. Når det er smeltet, tages gryden af varmen og brun farin røres i. Tilsæt kakaopulver og æg til blandingen og rør det godt sammen. Rør bagepulver og mel i, og rør til dejen er glat og ensartet. Hak chokoladen groft og vend i dejen.

Sæt 12 skefulde af dej på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning med din finger midt i hver kage og kom en lille skefuld karamel i fordybningen. Fordel resten af dejen ovenpå hver kage –brug evt. hænderne til at forme dejen som små hatte . Drys til sidst med havsalt ovenpå hver kage.

Bag kagerne ved 180 grader i ca. 15 minutter – lad kagerne køle helt af inden de serveres.