Cheesecake brownie med hindbær, ca. 18-20 stykker

 

Dej:

340 g smør
4 æg
6 dl sukker
2 ¼ dl hvedemel
3 dl kakao
½ tsk salt

Ostecreme:
400 g flødeost
2 æg
1 tsk vaniljepulver
¾ dl sukker

Ca. 150 g hindbær, friske eller frosne

Smelt smørret og lad det køle en smule af. Pisk æg og sukker godt sammen og tilsæt smørret. Kom mel, kakao og salt i dejen og rør det godt sammen. Hæld dejen i en form, 30×40 cm, beklædt med bagepapir.

Pisk flødeost, æg, vanilje og sukker sammen, og kom det ovenpå dejen, bland det rundt med spidsen af en kniv, så det danner et fint mønster. Fordel hindbærrene rundt om i dejen. Bag kagen ved 175 grader i ca. 35-45 minutter – den må endelig ikke blive for tør, så hold øje og tjek til den undervejs. Lad kagen køle helt af, og sæt den gerne på køl nogle timer inden den skal serveres.