Coca-Cola, Fanta & Sprite: Golden Cap


Vilkår og betingelser

 

Velkommen til Coca-Cola® Golden Cap konkurrencen. Her finder du oplysninger om, hvordan du konkurrerer samt konkurrencens regler.

 

Arrangør, organisator:

Coca-Cola Nordic Services ApS

Philip Heymans Allé 17, 1 sal.

2900 Hellerup

Danmark

 

Platform: SMS

Konkurrencen er købsbetinget.

 

Hvem kan deltage?

Du skal være fyldt 16 år for at deltage, og konkurrencen er åben for alle i Danmark, undtaget medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos Coca-Cola Nordic Services ApS, The Coca-Cola Company og dets datterselskaber, aftapningspartnere og andre samarbejdspartnere. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen, ligeledes kan kun danske mobiltelefon numre deltage. Personer der ikke overholder disse vilkår, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen.

 

 

Kampagneperiode

Konkurrencen er åben fra: d. 1. marts 2018

Konkurrencen slutter: d. 30. april 2018

 

Arrangøren af konkurrencen forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser, herunder force majeure.

 

Sådan deltager du i konkurrencen:

Konkurrencen er en SMS konkurrence, hvor deltageren kan vinde en (1) Coca-Cola, Fanta eller Sprite præmie. Deltagelsen kræver en kode som findes under kapslen på Coca-Cola Classic 0,5 og 1,5L-flasker, Coca-Cola Zero Sugar 0,5 og 1,5L-flasker, Fanta Orange 0,5 og 1,5L-flasker, Fanta Exotic 0,5 og 1,5L-flasker og Sprite Zero Sugar 0,5 og 1,5L-flasker. Bemærk gælder kun de produkter med gyldne skruelåg og hvor konkurrencen er markeret på etiketten. Deltagelsen sker ved at sende en SMS til 1220 med teksten, der findes på etiketten. Deltageren modtager herefter en SMS med information om konkurrencen og bliver samtidigt bedt om at sende koden under kapslen.

 

En kode giver en chance for at vinde i konkurrencen, og når en kode er brugt, er den ugyldig og kan ikke bruges igen.

 

Deltageren kan deltage ubegrænset antal gange, men hver deltagelse kræver en ny kode. Det er dog kun muligt at vinde maksimalt 3 gange (x3) med det samme mobilnummer i løbet af kampagneperioden. Hvis deltageren har vundet 3 præmier, er det ikke længere muligt at deltage. Deltageren vil modtage en SMS med besked herom ved forsøg på at deltage.

 

Sådan vinder du:

Konkurrencen er en ”instant win” konkurrence med tilfældig lodtrækning. Dvs. alle har lige stor chance for at vinde. Når deltageren har sendt koden med SMS, får deltageren svar med det samme, om deltageren har vundet.

 

Hvis deltageren vinder, vil denne blive bedt om at sende navn, adresse og telefonnummer, så arrangøren kan sende præmien.

 

Deltageren er selv ansvarlig for, at de sendte informationer er korrekte. Arrangøren erstatter ikke præmierne, hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis de er uklare. Vinderne vil ikke bliver offentliggjort.

 

Bemærk at der kan gå 2-3 uger fra vindertidspunktet, til deltageren modtager præmien. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden, før vinderen får sin præmie.

 

Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien gå tilbage i præmiepuljen og udloddet på ny.

 

Alle personlige oplysninger der er blevet indsamlet om vinderen anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedrørende håndtering af personlige oplysninger.

 

Arrangøren forbeholder sig retten til at verificere alle deltagere og vindere, at nægte uddeling af præmie eller deltagelse i konkurrencen samt at diskvalificere deltagere, hvor der er grund til at tro, at der er tale om misbrug af vilkår og betingelser.

 

Arrangørens beslutning er endelig med hensyn til alt vedrørende kampagnen og kan ikke diskuteres.

 

Enhver deltager, der forsøger at vinde præmier gennem uretfærdig opførsel vil blive diskvalificeret.

 

Pris ved deltagelse: Almindelig sms takst, dvs. det koster ikke ekstra at deltage i konkurrencen.

 

Præmier

Præmierne vil være som angivet herunder. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse at arrangøren, i omstændigheder uden for arrangørens kontrol, forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi. Præmierne er personlige.

 

Præmier:

Coca-Cola mini køleskab. Værdi: 199 DKK.

Coca-Cola rygsæk. Værdi: 199 DKK.

Coca-Cola powerbank. Værdi: 199 DKK.

Coca-Cola forklæde. Værdi: 199 DKK.

Sprite håndklæde. Værdi 199 DKK.

Fanta bluetooth højttaler. Værdi 199 DKK.

 

 

Arrangørens ansvar

Arrangørens kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Mobil sms-konkurrencer fungerer på de fleste smartphones. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer, der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software, eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader.

 

Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer, der er forårsaget af brugen af sms, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd.

 

Det kan ske, udenfor arrangørens kontrol, at hjemmesiden (som enhver anden hjemmeside) ikke er tilgængelig. Arrangøren kan ikke garantere en ubegrænset og fejlfri adgang til hjemmesiden. Arrangøren kan ikke blive holdt ansvarlig for eventuelle vanskeligheder med tilmelding, deltagelse eller færdiggørelse ved indtastning af oplysninger. Arrangøren er ikke ansvarlig for tab som følge af sådan en begivenhed.

Alle præmiemodtagere fritager The Coca-Cola Company, Coca-Cola Nordic Services ApS og salgspartnere, eller de ovenover nævnte partnere, fra nogen form for ansvar, der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget af, eller der hævdes at være forårsaget af, deltagelse i denne konkurrence eller præmien.

 

Trykfejl og utilsigtede misforståelser

Coca-Cola Nordic Services ApS, The Coca-Cola Company, Coca-Cola tapperipartnere og partnerne i denne konkurrence er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

 

Sådan håndteres personlige oplysninger

Personlige oplysninger håndteres i overensstemmelse med dansk lovgivning. Vi opfordrer også brugere til at læse hele vores fortrolighedspolitik som du kan finde på dette website.

 

Varemærker og copyright

’Coca-Cola’, ’Fanta’ og ’Sprite’ er registreret varemærker, der tilhører The Coca-Cola Company. Der er copyright på alt materiale, der er en del af denne konkurrence, og det enten ejes af eller anvendes under licens. Materialet indeholder varemærker, der tilhører The Coca-Cola Company eller en tredjepart. Materialet er beskyttet af copyright- og varemærkelove og må derfor ikke anvendes uden skriftlig tilladelse fra The Coca-Cola Company.

 

Kontakt

I tilfælde af behov for yderligere information om konkurrencen, præmier mm. kan cocacoladk@coca-cola.com kontaktes.

© 2018 The Coca-Cola Company