1.      Lodtrækning om at vinde din drømmeferie hver uge

 

2.      Lodtrækning om at vinde CokeTV Beach House Experience (starter side 9)

 

 

Lodtrækning om at vinde din drømmeferie hver uge

 

Vind din drømmeferie hver uge

 

Ugentlige lodtrækninger


Deltag hver uge fra den 8. maj 2017 kl. 00:00:00 til den 30. september 2017 kl. 23:59:59, så har du chancen for at vinde en drømmeferie.

Hver uge trækkes der lod blandt alle gyldige besvarelser, der er indsendt i den pågældende uge. Ugevinderen bliver tilfældigt udvalgt og vinder af en rejse til den feriedestination, han/hun selv har valgt (via et URL).

Find den unikke kode under skruelåget, etiketten eller den oplukkelige trekant på kampagneprodukterne, og meld dig til via den relevante feriedestinations-URL.

 

 

Vilkår og betingelser

 

Ved at deltage anses alle deltagere for at have accepteret og for at være underlagt disse vilkår og betingelser.

 

Deltagerkrav

 

Kampagnen er åben for alle personer bosat i Danmark med undtagelse af medarbejdere hos  Coca-Cola og andre personer med tilknytning til kampagnen.

 

Det er muligt at deltage i op til fem gange om dagen. Hver kode kan kun bruges én gang.

Hver person kan højst vinde én præmie i kampagneperioden.

 

Deltagelse er kun mulig via det online-URL, der findes på emballagen. Internetadgang kræves.

 

Alle deltagere skal være min. 16 år. Vindere og medrejsende gæster under 18 år skal have godkendelse fra forældre/værge. Mindst én af rejsedeltagerne skal være fyldt 18 på afrejsetidspunktet.  

 

 

Kampagneperiode

 

Konkurrencen er åben fra 8-5-2017 kl. 00:00:00 til 30-9-2017 kl. 23:59:59 (herefter ”kampagnens hovedperiode").

 

Der foretages ugentlige lodtrækninger, som gennemføres på den første arbejdsdag efter hver enkelt konkurrenceuge.

 

Deltagelse i konkurrencen skal ske mellem 00:00 (midnat) og 23:59 på en hvilken som helst af de relevante dage i løbet af ugen.

 

 

Deltagelse i konkurrencen

 

For at deltage i konkurrencen skal man købe et kampagneprodukt. Kampagnen omfatter følgende produkter:

 

·         250 ml dåse Coca-Cola Classic & Coca-Cola ZERO SUGAR

·         500 ml PET flaske Coca-Cola Classic & Coca-Cola ZERO SUGAR

·         1,5 Liter PET flaske Coca-Cola Classic & Coca-Cola ZERO SUGAR

 

 

På de forskellige produkters emballage er der en række forskellige feriedestinationer at vælge imellem. Man skal bruge destinationswebadressen for at deltage.

 

Deltagerne skal dernæst indtaste den unikke 10-cifrede kampagnekode, som findes på kampagneprodukterne, på den specifikke destinationswebside, hvis URL også er at finde på emballagen.


Da der er forskellige feriedestinationer, skal du sikre dig, at du indtaster den korrekte webadresse. Destinationswebadresserne findes som nævnt på emballagen. For at deltage skal man logge ind på sin konto og melde sig til lodtrækningen. Hvis man ikke har en konto, skal man oprette en profil ved at angive sit fulde navn samt gyldig e-mailadresse og telefonnummer (som skal være personlige og tilgængelige i hele kampagneperioden) og derefter tilmelde sig lodtrækningen.

 

Vælges ”Ibiza” som feriedestination, vil man desuden have mulighed for at deltage i CokeTV Beach House Experience lodtrækningen. Destinationen ”Ibiza” bruges til at få adgang, og derefter indtastes den unikke 10-cifret kode, som findes på kampagneprodukterne. Herefter kan man klikke sig frem og deltage i konkurrencen om Ibiza-ferien. Der vil være 4 CokeTV Beach House Experience rejser i alt. CokeTV Beach House Experience rejserne er alle 11-13 august.

 

Kun gyldig deltagerinformation vil blive accepteret. Arrangøren kan kræve dokumentation for konkurrencedeltagelsens gyldighed.

 

Tilmeldingen til lodtrækningen skal foretages direkte af den person, der vil deltage i konkurrencen. Flere tilmeldinger af samme person, flere konti tilhørende samme person eller tilmeldinger, der foretages ved hjælp af metoder som for eksempel en computermakro, et script eller anvendelse af automatiserede enheder eller processer er ikke tilladte, og alle sådanne tilmeldinger vil blive diskvalificeret. Koder må kun indtastes én gang

 

Navn- og billede-ID (evt. pas) for alle deltagere skal gives til rejsebureauet JTB Europe Ltd. forud for reservering af præmierejsen. Vinderen og dennes medrejsende gæst skal hver have et gyldigt pas med alle nødvendige og relevante visa, hvis disse er nødvendige for, at vinderen og dennes gæst kan rejse til feriemålet på lovlig vis. Disse dokumenter skal meddeles rejsearrangøren, inden rejsen bestilles. Hver deltageres pas skal have en udløbsdato, der ligger mindst 6 måneder efter rejsedatoerne. Alle vindere og medrejsende gæster skal sikre sig, at de opfylder alle helbredsmæssige krav for at kunne rejse til den valgte destination. Alle pas-, visa- og helbredskrav er udelukkende den pågældende vinders/gæsts ansvar.

 

 

Præmieoplysninger

Danmark

I maj: 4 præmier

I juni: 11 præmier

Juli og resten af kampagnens hovedperiode: 39 præmier (3 pr. uge)

 

Evt. præmieskat afregnes af arrangøren.

 

En præmiepakke består af en ferierejse til den destination, du har valgt at konkurrere inden for:

 

Rejsepakken inkluderer en returflybillet i økonomiklassen for 2 personer – bortset fra i tilfælde, hvor jernbanerejse eller en anden form for rejse skønnes mere hensigtsmæssig – og ét standarddobbeltværelse (med enten dobbeltseng eller to separate senge, alt efter hvad prisvinderen foretrækker) på et 4-stjernet hotel. Hotelopholdet inkluderer morgenmad og evt. ét yderligere måltid på hotellet, når det er muligt. Ved flyrejse er der afgang fra den vigtigste internationale lufthavn i præmievinderens land. Hvis du gerne vil vide, hvilken lufthavn der er dit lands vigtigste internationale lufthavn, bedes du kontakte rejsebureauet for at få yderligere oplysninger. Rejsebureauet vil altid bestræbe sig på at bestille en flyrejse med afgang fra den lufthavn, der ligger tættest på dig, forudsat at der er flyafgange derfra til din valgte destination, og at flyrejsen ikke overstiger det prisloft, som JTB Europe Ltd. [CC1] [JM-2] har fastsat. Rejsepakken inkluderer også rejseforsikring til alle, der er omfattet af rejsepakken. Hvis du gerne vil vide, hvad din rejseforsikring dækker, eller hvis du gerne vil se en kopi af policen, skal du kontakte arrangørens rejsebureau herom. Rejsepakken omfatter ikke dækning af gebyrer for fornyelse af pas eller til visa-/indrejseordninger som fx ESTA for USA, indrejsevisum til Australien, indrejsevisum til Kina etc. Hvis du ønsker at finde ud af, hvorvidt du skal have udstedt et visum til din rejse, og hvilke omkostninger der i så fald er forbundet med dette, bedes du kontakte rejsebureauet eller besøge landets officielle hjemmesider. Pakken omfatter heller ikke hjælp til opfyldelse af evt. helbredsmæssige krav, som kan stilles, når man skal besøge visse lande – for eksempel vaccination – eller hjælp til dækning af andre udgifter, som ikke er nævnt ovenfor. Vær opmærksom på, at man i nogle lande/områder opkræver en byskat for alle overnatninger på hotelværelser eller på andre overnatningssteder. I nogle tilfælde vil præmievinderen skulle betale denne byskat lokalt. Rejsebureauet vil altid bestræbe sig på at forudbetale dette for konkurrencevinderen, men i tilfælde, hvor dette ikke er muligt, kan vinderen få refunderet en eventuel byskat af hotelopholdet, som vinderen har betalt lokalt, ved at vise rejsebureauet kvitteringen.

 

*Oplys venligst rejsebureauet om, hvorvidt særlige forsikringer er påkrævet som følge af specifikke medicinske tilstande, og om der er forsikringsdækning til eventuelle personer over 65 år – sådanne udgifter skal muligvis betales af vinderen eller dennes gæst

 

Skagen, Hornbæk, Klitmøller, Bornholm, Svendborg, Marielyst, Blokhus, Mallorca, Ibiza, Firenze, Malaga, Nice, Kreta, Tenerife, Rom, Venedig, Pafos, Korfu, Mykonos, Barcelona, Menorca, Lanzarote, Bari, Avignon, Ithaka, Rhodos, Marbella, Zakynthos, Tarragona, Sorrento, Ayia Napa, Algarve, Calabria, Limassol, Palermo, Sardinien, Andalusien, Siena, Sotogrande, Comosøen, Hawaii, Dubai, Bali, Barbados, Miami, Cancun, Bahamas, Redang, Lombok, Antigua, Grenada, New Orleans, Monterey, San Diego, St. Lucia, Acapulco, Mauritius, Agadir, Cape Town, Salvador, Essaouira, Boracay, Recife, Abu Dhabi, Veracruz, Maldiverne, Batam, Cabo, Marrakech, Zanzibar

 

 

Destinationerne kan også variere som følge af sikkerhedsmeddelelser om, at det frarådes at rejse til bestemte steder. Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at fjerne sådanne destinationer uden varsel.Vinderen og dennes gæst er ansvarlige for alle udgifter, der ikke er udtrykkeligt beskrevet som værende en del af præmien i nærværende vilkår og betingelser, herunder fx. udflugter, transport, indkvartering, måltider og drikkevarer, lommepenge, drikkepenge o.s.v.

 

Deltagerne modtager ingen pengebeløb i forbindelse med deres deltagelse i denne kampagne. Alle omkostninger forbundet med at tage fri fra arbejde eller studier for at tage del i kampagnen er vinderens eget ansvar. Konkurrenceudbyderen påtager sig intet ansvar for eventuelle omkostninger forbundet hermed.

 

Vinderen og dennes gæst skal bestille deres ferie inden 6 uger fra de er blevet kontaktet og rejse inden 12 måneder. Der vil ikke kunne arrangeres ferier mellem den 23 december til og med den 31 december. Ferierne kan ikke overføres eller udskydes til et senere tidspunkt, når de først er bestilt, og de skal foretages inden for den angivne tidsperiode.

 

Rejsebureauet vil altid bestræbe sig på at arrangere din ferierejse i overensstemmelse med dine foretrukne datoer, men der er visse datoer, hvor det ikke vil være muligt at afrejse. Det vil ikke være muligt at rejse fra og med den 23. december til og med den 31 . december 2017. Der kan også være andre perioder, hvor det ikke vil være muligt at rejse til bestemte destinationer på bestemte tidspunkter på grund af en større kongres, musikkoncert, eller sportsbegivenhed. Rejsebureauet vil altid bestræbe sig på at finde et passende alternativ.

 

Vindere og gæster vil blive bedt om at udfylde og underskrive en aftaleformular, som de får af konkurrenceudbyderen (den skal returneres via e-mail inden for 14 dage efter modtagelsen). På denne formular skal vinderne og deres gæster angive navn og adresse, fotokopi af pas og andre detaljer, der gør det muligt kontrollere og verificere deres præmieberettigelse, hvilket er en forudsætning for, at de kan benytte sig af den vundne rejse. Hvad angår vindere og gæster under 18 år, skal denne formular også underskrives af en forælder eller værge. Det påhviler vinderen (eller vinderens forælder eller værge, hvis vinderen er under 18 år) at sørge for, at han/hun og gæsterne underskriver og returnerer deres aftaleformularer. Manglende returnering af en underskrevet aftaleformular kan medføre, at vinderen og/eller gæsterne mister retten til deres præmie.

 

Vinderne vil blive sat i direkte kontakt med vores rejsearrangør, JTB Europe Ltd., så de kan færdiggøre reservationen af deres ferierejse. Alle ferieoplysninger, herunder flybilletter (hvis relevant) og bekræftelse af hotelreservation, vil blive sendt ved hjælp af dine kontaktoplysninger, som du skal bekræfte over for rejsearrangøren.  Feriereservationerne og gennemførelsen af rejsen er underlagt rejsearrangørens betingelser. Rejsepartneren er ansvarlig for levering af præmien.

 

Som indehaver af flybilletter vil man være underlagt vilkår og betingelser for billetkøb hos det valgte flyselskabet. Du kan finde flere oplysninger på flyselskabets hjemmeside.

Billetindehaverne har ansvaret for alle de billetter, der er i deres besiddelse. Når først billetten er i billetindehaverens besiddelse, har hverken konkurrence udbyderen, Coca-Cola Company, Coca-Colas europæiske partnere JTB Europe Ltd. eller det flyselskab, du flyver med, pligt til at erstatte bortkomne, stjålne eller glemte billetter eller billetter, der beskadiges efter overdragelsen til billetindehaveren. Det er ikke muligt at udstede nye kopier af billetterne eller at erstatte billetterne.

 

DET ER IKKE TILLADT AT OVERDRAGE ELLER VIDERESÆLGE PRÆMIEREJSERNE. Enhver ferierejse, der anskaffes i strid med nærværende vilkår og betingelser, er ugyldig og vil blive annuleret uden ansvar for arrangøren. Præmierejserne kan ikke byttes til kontanter.

 

 

 

Vinderen og dennes medrejsende gæst må ikke have nogen begrænsninger i forhold til deres evner eller rettigheder til at rejse til og fra diverse destinationers paskontrol og andre myndigheder har ret til at nægte indrejse til landet. Konkurrenceudbyderen er ikke ansvarlig for at sikre vinderens eller dennes gæsters evne til at rejse og er ikke ansvarlig for eventuelle omkostninger, hvis de nægtes indrejse af paskontrollen eller af landenes myndigheder.

 

Vindere og medrejsende gæst tager det fulde ansvar for eventuelle risici forbundet med at rejse til og fra destinationerne Konkurrenceudbyderen (sammen med vindere og medrejsende gæster) vil tage hensyn til eventuelle rejseråd for at fastslå, om der er nogen problemer i forhold til potentielle rejser, og vil forsøge at hjælpe med at finde passende alternativer, hvis der er større grund til betænkeligheder. Selvom konkurrenceudbyderen kan rådgive og komme med anbefalinger, er denne ikke ansvarlig for eventuelle tab eller skader, som vinderen eller de medrejsende gæster pådrager sig, hvis de ikke følger rådene fra JTB Europe Ltd.

 

Konkurrenceudbyderen er heller ikke ansvarlig for tab eller skader, som vinderne og/eller de medrejsende gæster pådrager sig i forbindelse med denne kampagne eller brugen af ​​præmierne.

 

Rejsearrangøren, flyselskaberne og hotellerne kan træffe alle de foranstaltninger, de finder nødvendige for at sørge for vindernes og de medrejsendes sikkerhed eller for at beskytte andre ferierende mod vinderne og de medrejsende. Dette kan omfatte annullering af rejser til destinationen, ændring af rejserne, så de går til sikrere destinationer eller ændringer af flyrejserne

 

 

 

Udvælgelse og underretning af vindere

 

 

Vinderne vil blive tilfældigt udvalgt ved hjælp af en uafhængig tredjeparts lodtrækningsudvælgelsesproces blandt den relevante uges gyldige deltagere. Hver deltager og destination vil blive føjet til den ugentlige grundmængde af deltagere, hvorfra den tilfældige udvælgelse vil finde sted. Præmien er en rejse til vinderens valgte destination, som fremgår af vinderens tilmelding til lodtrækningen. Efter lodtrækningen vil vinderne blive kontaktet via den ved tilmeldingen angivne e-mailadresse, og de er derefter forpligtet til at give arrangøren eller dennes repræsentant alle relevante oplysninger, herunder deres navn, en gyldig bopælsadresse i Danmark, pasoplysninger (hvis vinderen skal rejse ud af Danmark), foto-id og yderligere kontaktoplysninger, som skal bruges i forbindelse med levering af præmien. Ukorrekte oplysninger kan medføre, at retten til præmien bortfalder.

 

Konkurrenceudbyderen sender en e-mail til vinderen (ved hjælp af den angivne e-mailadresse). E-mailen oplyser vinderen om, at han/hun har vundet (betinget af succesfuld verifikation), og giver også vinderen oplysninger om hvordan præmien modtages. Konkurrenceudbyderen vil også forsøge at kontakte vinderen på det telefonnummer, der blev angivet ved tilmelding til lodtrækningen. Udbyderen vil fortsætte med at forsøge at komme i kontakt med vinderen via det telefonnummer, der blev opgivet ved tilmeldingen, flere gange i løbet af de første 21 dage efter lodtrækningen og indtale telefonbeskeder, hvis dette er muligt. I e-mails og telefonbeskeder vil der blandt andet blive oplyst et telefonnummer, der skal benyttes for at modtage præmien. For at kunne modtage præmien skal vinderen ringe til denne gratis telefonlinje inden for 28 arbejdsdage fra den første e-mailkontakt. Hvis en vinder ikke reagerer senest 28 arbejdsdage efter den første e-mailkontakt, mister den pågældende vinder retten til præmien. Konkurrenceudbyderen  forbeholder sig retten til i tilfælde af udebleven kontakt at tildele den ugentlige præmie til en reserve, der er trukket som efterfølger til den oprindelige vinder. En rejse til den destination, vedkommende har valgt, vil blive tildelt som reservepræmie.

 

Koder

Kampagnekoderne kan findes på eller med Share an icecold Coca-Cola kampagneprodukterne, hvis tilgængelighed afhænger af detailhandlernes lagre og andre faktorer.

 

Kun gyldige kampagnekoder vil blive accepteret. Alle kampagnekoder og -tilmeldinger til lodtrækningen er genstand for verifikation. Kampagnekoderne har ingen pengeværdi og må ikke sælges eller byttes. Andre producenthenvisninger eller trykfejl udgør ikke koder.

 

Hvis du ikke kan læse din kode, eller hvis den er ufuldstændig, kan du skrive til forbrugerhjælpelinjen på cocacoladk@coca-cola.com Gælder også øvrige spørgsmål til kampagnen.

 

 

 

Generelt

 

Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at kontrollere alle tilmeldinger til lodtrækningen, deltagere og vindere og til at nægte at tildele en præmie eller tilbagekalde retten til en præmie og/eller nægte personer videre deltagelse i kampagnen og diskvalificere en deltager, hvis der er rimelig grund til at tro, at der er sket en overtrædelse af nærværende vilkår og betingelser eller nogen af de anvisninger, der er en del af denne kampagnes krav for deltagelse, eller hvor en deltager på anden måde har opnået en urimelig fordel i forbindelse med deltagelse i kampagnen eller har vundet ved hjælp af svigagtige metoder.

 

En liste over vindernes fulde navne og deres hjemlande vil kunne ses i tre måneder efter kampagnens afslutning ved at tilgå vinderlisten på den relevante kampagnehjemmeside, www.coke.dk, og klikke på ”Vind en Ferierejse med Coke-kampagnen, Vindere”.

 

 

Arrangøren træffer den endelige afgørelse i alle spørgsmål, der vedrører kampagnen.

 

I tilfælde af omstændigheder, der ligger uden for konkurrenceudbyderens rimelige kontrol, eller hvor svig, misbrug og/eller en fejl (af menneskelig eller teknologisk art) i øvrigt påvirker eller kan påvirke den korrekte gennemførelse af denne kampagne eller præmietildelingen, og kun hvis omstændighederne gør det uundgåeligt, forbeholder udbyderen sig retten til at aflyse eller ændre kampagnen eller nærværende vilkår og betingelser på et hvilket som helst tidspunkt, men udbyderen vil altid bestræbe sig på at minimere konsekvenserne for deltagerne for at undgå unødige skuffelser.

 

 

[CC3] Udbyderen har ret til at udskyde en ugentlig lodtrækning og vælge yderligere vindere ved en fremtidig lodtrækning.

 

Ansvarsbegrænsninger: I det omfang, loven tillader det, påtager hverken konkurrenceudbyder eller de kampagneførende parter sig ansvar for:

1.1.     – Enhver ukorrekt eller unøjagtig kodeindtastning eller for eventuelle defekte, ukorrekte, fejlagtige eller mislykkede elektroniske dataoverførsler

1.2.     – Alle former for uautoriseret adgang til eller tyveri, ødelæggelse eller ændring af koder på et hvilket som helst tidspunkt i driften af ​​denne kampagne

1.3.     – Fejl på kommunikationslinjer, uanset årsag, hvad angår udstyr, systemer, netværk, linjer, satellitter, servere, computere eller udbydere, som eventuelt anvendes i en hvilken som helst del af denne kampagne

1.4.     – Manglende forbindelse eller adgang til internettet eller webstedet eller enhver kombination heraf

 

Hvis du tidligere har accepteret at modtage til markedsføringskommunikation i Facebook- eller mobilappen eller på andre platforme, og ønsker at fravælge denne type kommunikation, kan du kontakte kundeservice ved hjælp af de oplysninger, der er angivet nedenfor.

 

De personoplysninger (for eksempel dit navn, din adresse, dit telefonnummer eller din e-mailadresse), som du sender til konkurrenceudbyderen via Facebook-appen, mobilappen, e-mail eller på anden måde, vil blive brugt i overensstemmelse med privatlivspolitikken på denne hjemmeside. 

Dine oplysninger vil blive delt med arrangøren, JTB Europe Ltd. Og Carat & Isobar med henblik på at levere din præmie – vi vil ikke bruge oplysningerne til andre formål end dem, der er beskrevet i nærværende vilkår og betingelser, uden tilladelse. Du kan til enhver tid få adgang til dine personoplysninger, få dem fjernet eller få dem ændret ved blot at anmode forbrugertjenesten derom på cocacoladk@coca-cola.com

 

Kampagnen er åben for alle indbyggere i Danmark, undtagen for medarbejdere (og disses nærmeste familie) hos The Coca-Cola, Coca-Colas europæiske partnere JTB Europe Ltd., deres repræsentanter og alle andre, der har erhvervsmæssig tilknytning til kampagnen.

 

Nærværende vilkår og betingelser er underlagt dansk ret.  Danske domstole afgør alle tvister vedrørende denne kampagen og disse vilkår.

 

 

Lodtrækning om at vinde CokeTV Beach House Experience

 

Vilkår og betingelser

 

Nærværende vilkår og betingelser har i tilfælde af konflikter eller uoverensstemmelser forrang overfor enhver anden kommunikation, herunder reklame- og kampagnemateriale. Anvisninger vedrørende deltagelse og præmiemodtagelse anses for at udgøre en del af disse vilkår og betingelser, og blot ved at deltage anses alle deltagere for at have accepteret og for at være underlagt konkurrencens vilkår og betingelser. Opbevar venligst en kopi til orientering.

 

Deltagerkrav

 

Kampagnen er åben for alle indbyggere i Danmark, undtagen for medarbejdere (og disses nærmeste familie) hos The Coca-Cola, Coca-Colas europæiske partnere JTB Europe Ltd., deres repræsentanter og alle andre, der har erhvervsmæssig tilknytning til kampagnen.

 

Det er muligt at deltage i op til fem gange om dagen. Hver kode kan kun bruges én gang.

Hver person kan højst vinde én præmie i kampagneperioden.

 

Der er kun én gevinst pr. person.

 

Det er nødvendigt at have internetadgang. Deltagelse er kun mulig via den online Ibiza-URL, der findes på emballagen, hvorefter man kan klikke sig videre på til CokeTV Beach House Experience.

 

Alle deltagere skal være min. 16 år. Vindere og medrejsende gæster under 18 år skal have godkendelse fra forældre/værge. Mindst én af rejsedeltagerne skal være fyldt 18 på afrejsetidspunktet.  

 

Navne og pas for alle personer, der rejser udenlands, skal stilles til rådighed, før CokeTV Beach House Experience kan bestilles. Navne og billede-id skal ligeledes stilles til rådighed til rejsebureauet, før CokeTV Beach House Experience kan bestilles.

 

 

Kampagneperioden for CokeTV Beach House Experience

 

Kampagnen starter den 8 maj og slutter den 10 juli kl. 23.59 2017 (“CokeTV Beach House Experience”).

 

Mulighed A: Der er kun en lodtrækning med 5 vindere, der vil blive udført ved hjælp af en uafhængig tredjepart, Carat & Isobar.

 

 

Vinderne vil få besked over telefon og/eller e-mail.

 

Deltagervejledning

 

For at deltage i lodtrækningen om CokeTV Beach House Experience skal deltagerne købe et kampagneprodukt.

 

Kampagnen omfatter følgende produkter:

 

·         250 ml dåse Coca-Cola Classic & Coca-Cola ZERO SUGAR

·         500 ml PET flaske Coca-Cola Classic & Coca-Cola ZERO SUGAR

·         1,5 Liter PET flaske Coca-Cola Classic & Coca-Cola ZERO SUGAR

 

Deltagerne skal bruge webadressen for destinationen ‘Ibiza’ for at deltage og derefter indtaste den unikke 10-cifrede kampagnekode, der findes på deres kampagneproduktet 250 ml dåse Coca-Cola Classic & Coca-Cola Zero Sugar. Derefter skal de klikke videre, når de får vist valget om præmien CokeTV Beach House Experience.


Deltagerne skal logge ind på deres konto, og hvis de ikke er nuværende medlemmer, skal de oprette en profil med deres fulde navn, en gyldig e-mailadresse og telefonnummer (som skal være personlige og tilgængelige i hele kampagneperioden) og derefter tilmelde sig lodtrækningen.

 

Kun gyldige tilmeldingsoplysninger vil blive accepteret. Alle tilmeldingsoplysninger vil blive verificeret og om nødvendigt blive krævet dokumentation for. Tilmeldingsoplysninger må ikke sælges eller byttes. Andre producentoplysninger, referencer, forkerte koder, der ikke er gyldige i denne kampagne, eller indtastningsfejl udgør ikke gyldige tilmeldingsoplysninger. I tilfælde af mistænkelig aktivitet forbeholder konkurrence udbyderen sig retten til at anmode om købsbevis eller yderligere dokumentation for at bekræfte tilmeldingens legitimitet.

 

Ingen tilmeldinger fra repræsentanter, tredjeparter, organiserede grupper eller syndikater accepteres. Ingen ufuldstændige og/eller fejlagtige tilmeldinger eller flere tilmeldinger fra samme person ud over den daglige grænse accepteres.

 

Tilmeldingen skal foretages direkte af den person, der vil deltage i konkurrencen. Syndikerede tilmeldinger, flere tilmeldinger af samme person, flere konti tilhørende samme person eller tilmeldinger, der foretages ved hjælp af metoder som for eksempel en computermakro, et script eller anvendelse af automatiserede enheder eller processer er ikke tilladte, og alle sådanne tilmeldinger vil blive diskvalificeret. Koder må kun indtastes én gang.

 

Rejsedokumenter

 

Vinderen og dennes medrejsende gæst skal hver have et gyldigt pas med alle nødvendige og relevante visa, hvis disse er nødvendige, for at vinderen og dennes gæst kan rejse til Ibiza Beach-Party på lovlig vis. Disse dokumenter fremvises for rejsebureauet, inden rejsen bestilles. Hver persons pas skal have en udløbsdato, der ligger mere end seks måneder efter rejsedatoerne, medmindre andet fremgår af en relevant bestemmelse. Alle vindere og medrejsende gæster skal sikre sig, at de opfylder alle helbredsmæssige krav for at kunne rejse til CokeTV Beach House Experience. Alle pas-, visa- og helbredskrav er udelukkende den pågældende vinders/gæsts ansvar.

Personer fra Schengen-området kan rejse frit uden behov for pas eller visum. Det anbefales dog, at alle rejserne har et gyldigt rejsedokument, eftersom de ved flere tilfælde vil skulle identificere sig. De skal helst have et gyldigt pas.

 

Deltagernes forpligtelser:

Deltagerne skal overholde de interne regler for opførsel på hotellet samt alle anvisninger om CokeTV Beach House Experience vedrørende faciliteternes åbningstider samt reglerne for brug af disse. Deltagerne og deres medrejsende gæster er ansvarlige for at overholde den gældende lovgivning i det land og den kommune, hvor CokeTV Beach House Experience foregår, i henhold til nationale, regionale og lokale love – se præmiebeskrivelsen.

 

Præmieoplysninger

 

Præmiepakkerne består af:

 

·         Fly tur-retur fra den 11. august til den 13. august med afrejse og ankomst i den for deltagerens nærmeste lokale lufthavn, der har billetter i turistklasse til Ibiza Lufthavn.

·         Transfer: Lufthavn ankomst – hotel - lufthavn

·         Firestjernet hotel eller lignende med morgenmad. Standard-dobbeltværelse. Tre dage/to nætter.

·         Standard-rejseforsikring.

·         Ture rundt i området på dagen for CokeTV Beach House Experience

·         Adgang til CokeTV Beach House Experience den 12. august, herunder frokost, aftensmad og aktiviteter i henhold til dagens plan.

·         Møde med Youtubere

 

Præmien inkluderer ikke:

 

·         Transport fra hjemby til lufthavn og tilbage til hjemby.

·         Udgifter til visa, pas og anden påkrævet og/eller nødvendig dokumentation i forbindelse med rejsen.

·         Mad og drikke fra roomservice eller minibaren.

·         Alkoholiske drikkevarer.

·         Ikke planlagte ture.

·         Alt, der ikke står nævnt i det foregående punkt, såsom ture, udgifter og køb foretaget af vinderne i deres fritid eller i løbet deres besøg, køb og salg, enhver form for serviceydelser, besøg og/eller aktiviteter, de foretager sig i deres fritid, telefonopkald, udgifter til tøjvask, skader der opstår på hotellerne, i Coca-Cola Beach House, i de lokale butikker eller på deres møbler, samt de steder de besøger, som følge af forsætlige eller uagtsomme handlinger foretaget af vinderne.

 

Vinderen og gæsterne er ansvarlige for alle udgifter, der ikke er udtrykkeligt beskrevet som værende en del af præmien i nærværende vilkår og betingelser. Alle andre omkostninger og udgifter, som skal afholdes i forbindelse med CokeTV Beach House Experience, herunder, men ikke begrænset til, rejser, overførsler, indkvartering, måltider og drikkevarer efter behov, lommepenge, drikkepenge og andre erkendtligheder samt alle andre udgifter skal afholdes af vinderen og de medrejsende gæster selv.

 

Vindere og gæster vil blive bedt om at udfylde og underskrive en deltagelsesaftaleformular, som de får af konkurrenceudbyderen (der skal returneres via e-mail senest den 20. juli). På denne formular skal vinderne og deres gæster angive navn og adresse, fotokopi af pas og andre detaljer, der gør det muligt for udbyderen at kontrollere og verificere deres præmieberettigelse, hvilket er en forudsætning for, at de kan afholde den vundne rejse. Hvad angår vindere og gæster under 18 år, skal denne formular også underskrives af en forælder eller værge. Det påhviler vinderen (eller vinderens forælder eller værge, hvis vinderen er under 18 år) at sørge for, at han/hun og gæsten underskriver og returnerer deltagelsesaftaleformularerne. Manglende returnering af en underskrevet deltagelsesaftaleformular kan medføre, at vinderen og/eller gæsterne mister retten til deres præmie.

 

Indehavere af flybilletter vil være underlagt vilkår og betingelser for billetkøb hos det valgte flyselskab. Du kan finde flere oplysninger på flyselskabets hjemmeside.

Billetindehaverne har ansvaret for alle billetter, der er i deres besiddelse. Hvis du ændrer en flybillet, gør den ulæselig eller fjerner en del af den, kan det medføre, at du ikke får lov til at rejse. Når først billetten er i billetindehaverens besiddelse, har hverken konkurrenceudbyderen, Coca-Cola, Coca-Cola European Partners JTB Europe Ltd. eller det flyselskab, du flyver med, pligt til at erstatte bortkomne, stjålne eller glemte billetter eller billetter, der beskadiges efter overdragelsen til billetindehaveren. Det er ikke muligt at udstede nye kopier af billetterne eller at erstatte billetterne.

 

CokeTV Beach House Experience billet kan UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER OVERDRAGES og MÅ IKKE SÆLGES eller annonceres som værende til salg på internettet, i aviser eller andre steder.

 

Enhver billet til CokeTV Beach House Experience, der anskaffes i strid med nærværende vilkår og betingelser, er ugyldig, og alle de rettigheder, en sådan billet giver eller er bevis for, annulleres.

 

Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at føje flere præmier til hovedkampagnen via lodtrækning. Det er kun vinderne, der bliver underrettet i overensstemmelse med nærværende vilkår og betingelser.

 

Deltagerne modtager ingen pengebeløb i forbindelse med deres deltagelse i denne kampagne. Alle omkostninger forbundet med at tage fri fra arbejde eller studier for at tage del i kampagnen er vinderens helt eget ansvar. Konkurrenceudbyderen påtager sig intet ansvar for eventuelle omkostninger forbundet hermed.

 

Vinderen og dennes medrejsende gæst må ikke have nogen begrænsninger i forhold til deres evner eller rettigheder til at rejse til og fra Ibiza. Ibizas paskontrol og andre myndigheder har ret til at nægte indrejse til landet. Konkurrenceudbyderen er ikke ansvarlig for at sikre vinderens eller dennes gæstens evne til at rejse og er ikke ansvarlig for eventuelle omkostninger, hvis de nægtes indrejse af paskontrollen eller af landenes myndigheder.

 

Vindere og medrejsende gæst tager det fulde ansvar for eventuelle risici forbundet med at rejse til, i og fra Ibiza. Konkurrenceudbyderen (samt vindere og medrejsende gæst) vil tage hensyn til eventuelle rejseråd fra Ibizas myndigheder for at afgøre, om der er nogen problemer i forhold til potentielle rejser, og vil forsøge at hjælpe med at finde passende alternativer i tilfælde af mere alvorlige betænkeligheder.

 

Rejsepartneren, flyselskaber, hoteller og enhver anden part involveret i gennemførslen af denne præmie kan træffe alle de foranstaltninger, de finder nødvendige for at sørge for vindernes og de medrejsendes sikkerhed eller for at beskytte andre feriegæster mod vinderne og de medrejsende. Dette kan omfatte annullering af rejser til destinationen, ændring af rejserne, så de går til sikrere destinationer eller ændringer af flyrejserne.

 

For at bestille rejsen skal vinderne og deres medrejsende gæster give alle de nødvendige personlige oplysninger til det rejsebureau, der har ansvaret for at udstede præmierne. Disse oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med rejsebureauets privatlivspolitik.

 

 

Udtrækning og underretning af vindere

 

Vinderne vil blive udtrukket tilfældigt ved en uafhængigt kontrolleret og verificeret lodtrækningsudvælgelsesproces blandt de gyldige deltagere i CokeTV Beach House Experience. Vinderne vil efter udvælgelsen blive kontaktet via den ved angivne e-mailadresse, og de er derefter forpligtet til at give konkurrenceudbyderen visse oplysninger, herunder deres navn, en gyldig adresse, fødselsdato, pasinformation, billed-id og yderligere kontaktoplysninger, som skal bruges i forbindelse med leveringen af præmien. Ukorrekte oplysninger kan medføre, at retten til præmien mistes.

 

Vinderen vil blive kontaktet over telefonen inden for 3-5 dage efter lodtrækningen, og der vil efterfølgende blive sendt en e-mail til vinderen (til den e-mailadresse, der blev indtastet ved tilmeldingen). Telefonopkaldet og e-mailen oplyser vinderen om, at han/hun har vundet (betinget af vellykket verifikation), og giver også vinderen oplysninger om præmien og modtagelsesproceduren samt den sidste datofrist for, hvornår vinderen SKAL have accepteret præmien og stillet alle de nødvendige oplysninger til rådighed. Hvis vinderen ikke svarer inden for denne tidsplan bortfalder præmien. Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til i tilfælde af manglende præmiemodtagelse at tildele CokeTV Beach House Experience-præmien til en reserve, der er trukket efter den oprindelige vinder.

 

 

Koder

 

Kampagnekoderne er tilgængelige på eller i ‘Vind en Ferierejse med Coke’-kampagneprodukterne, forudsat at detailhandleren har dem hjemme og på lager, eller gennem Coca-Colas markedsføringsaktiviteter.

 

Kun gyldige kampagnekoder vil blive accepteret. Alle kampagnekoder og -tilmeldinger er genstand for verifikation. Kampagnekoderne har ingen pengeværdi og må ikke sælges eller byttes. Andre producenthenvisninger eller trykfejl udgør ikke koder.

 

Hvis du ikke kan læse din kode, eller hvis den er ufuldstændig, kan du skrive til forbrugerhjælpelinjen på cocacoladk@coca-cola.com

 

Efter 10 juli 2017 vil koderne ikke længere på gyldig vis kunne bruges til tilmelding til CokeTV Beach House Experience, men det er stadig muligt at tilmelde sig den overordnede kampagne for at vinde en drømmerejse hver dag.

 

Alle kampagnekoderne er unikke, og hver gyldig kode kan kun indtastes og bruges én gang. Når de først er indtastet og brugt, vil koderne være ugyldige og ikke kunne bruges til flere tilmeldinger. Ethvert forsøg på at bruge en kode mere end én gang vil medføre diskvalificering, og retten til en potentiel præmie vil blive annulleret.

 

 

Generelt

 

Undtagen hvor det er forbudt ved lov, vil modtagelse af en præmie udgøre og være ensbetydende med vinderens accept af og samtykke til, at Coca-Cola Danmark, Coca-Cola European Partners JTB Europe Ltd. og deres repræsentanter må bruge vinderens og/eller den medrejsendes navn, portræt, fotografi, stemme, meninger og/eller hjemby og -land samt biografiske oplysninger til PR og sociale muligheder i forbindelse med kampagnen.

 

Alle vindere accepterer, at de måske skal deltage i reklame i rimeligt omfang uden yderligere belønning.

 

Konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at kontrollere alle tilmeldinger, deltagere og vindere og til at nægte at tildele en præmie eller tilbagekalde retten til en præmie og/eller nægte personer videre deltagelse i kampagnen og diskvalificere en deltager, hvis der er rimelig grund til at tro, at der er sket en overtrædelse af nærværende vilkår og betingelser eller nogen af de anvisninger, der er en del af denne kampagnes tilmeldings-/deltagerkrav, eller hvor en deltager på anden måde har opnået en urimelig fordel i forbindelse med deltagelsen i kampagnen eller har vundet ved hjælp af svigagtige metoder.

 

Alle potentielle vindere vil være genstand for kontrol med hensyn til deltagelsesberettigelse og overholdelse af nærværende vilkår og betingelser og kan selv efter godkendelse blive diskvalificeret, eftersom konkurrenceudbyderen forbeholder sig retten til at kontrollere, at alle vindere og medrejsende gæster opfylder de nødvendige standarder og ikke vil bringe varemærket i forlegenhed. En del af denne proces kan omfatte spørgsmål under modtagelsesprocessen og en gennemgang af personlige oplysninger, som hentes fra data i det offentlige rum.

 

En liste over CokeTV Beach House Experience-vindernes fulde navne og deres hjemlande vil være tilgængelig i tre måneder efter kampagnens afslutning ved at tilgå vinderlisten på den relevante kampagnehjemmeside, og klikke på Vind en Ferierejse med Coke-kampagnen, CokeTV Beach House Experience-vindere.

 

Ingen kontanter eller andre alternative gaver er hverken helt eller delvist tilgængelige, undtagen hvis der er tale om omstændigheder, som er uden for konkurrenceudbyderens rimelige kontrol, da udbyderen i så fald forbeholder sig retten til at tilbyde et passende alternativ af tilsvarende eller større værdi.

 

Konkurrenceudbyderen træffer den endelige afgørelse i alle sager, der vedrører kampagnen.

 

I tilfælde af omstændigheder, der ligger uden for konkurrenceudbyderens rimelige kontrol, eller hvor svig, misbrug og/eller fejl (menneskelig eller teknisk) i øvrigt påvirker eller kan påvirke den korrekte gennemførelse af denne kampagne eller præmietildelingen, og kun hvis omstændighederne gør det uundgåeligt, forbeholder udbyderen sig retten til at aflyse eller ændre kampagnen eller nærværende vilkår og betingelser på et hvilket som helst tidspunkt, men udbyderen vil altid bestræbe sig på at minimere konsekvenserne for deltagerne for at undgå unødige skuffelser.

 

Konkurrenceudbyderen kan efter eget skøn diskvalificere enhver deltager, der vurderes at manipulere med tilmeldingsprocessen eller driften af hjemmesiden eller på nogen måde at handle forstyrrende for kampagnen.

 

Af grunde uden for konkurrenceudbyderens kontrol vil websiden (som tilfældet jo er med enhver webside) måske ikke altid være tilgængelig. Udbyderen kan ikke garantere kontinuerlig, uafbrudt adgang til hjemmesiden. Der påtages intet ansvar for eventuelle vanskeligheder forbundet med tilmelding eller præmiemodtagelse eller for eventuelle forsinkelser eller fejl ved forsøg på tilmelding/præmiemodtagelse. Udbyderen er på ingen måde ansvarlig for tab forbundet med sådanne hændelser. Udbyderen har ret til at udskyde lodtrækningen og vælge yderligere vindere ved en fremtidig lodtrækning.

 

Ansvarsbegrænsninger: I det omfang, loven tillader det, påtager hverken konkurrenceudbyderen eller de kampagneførende parter sig ansvar for:

 

1.5.     Enhver ukorrekt eller unøjagtig kodeindtastning eller for eventuelle defekte, ukorrekte, fejlagtige eller mislykkede elektroniske dataoverførsler

 

1.6.     Alle former for uautoriseret adgang til eller tyveri, ødelæggelse eller ændring af koder på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af denne kampagne

 

1.7.     Fejl på kommunikationslinjer, uanset årsag, hvad angår udstyr, systemer, netværk, linjer, satellitter, servere, computere eller udbydere, som eventuelt anvendes i en hvilken som helst del af denne kampagne

 

1.8.     Manglende forbindelse eller adgang til internettet eller webstedet eller enhver kombination heraf

 

I det omfang, loven tillader det, alle skader på deltageres eller andres computere, som kan være forbundet med eller være et resultat af et forsøg på at deltage i kampagnen.

 

Hvis du tidligere har takket ja til markedsføringskommunikation på Facebook eller mobilappen eller på andre platforme, og du nu gerne vil fravælge denne type kommunikation, kan du gøre det ved at kontakte kundeservice ved hjælp af de oplysninger, der er angivet nedenfor.

 

De personoplysninger (for eksempel dit navn, din adresse, dit telefonnummer eller din e-mailadresse), som du sender til Facebook-appen eller mobilappen via e-mail eller på anden måde, vil konkurrenceudbyderen bruge i overensstemmelse med privatlivspolitikken på denne hjemmeside. Alle andre kommunikationer eller materialer, som du sender til hjemmesiden, Facebook og/eller mobilappen, såsom spørgsmål, kommentarer, forslag eller lignende, vil blive behandlet som ikke-fortrolige og ikke-proprietære og kan anvendes af udbyderen til ethvert formål.

 

Dine oplysninger vil blive delt med JTB, Ogilvy og Factoría de Ideas, samt Carat & Isobar med henblik på at levere din præmie – vi vil ikke, uden tilladelse, bruge oplysningerne til andre formål end dem, der er beskrevet i nærværende vilkår og betingelser. Du kan til enhver tid få adgang til dine personoplysninger, få dem fjernet eller få dem ændret ved blot at anmode forbrugertjenesten derom på cocacoladk@coca-cola.com

 

Nærværende vilkår og betingelser er underlagt lovgivningen i Danmark.  Domstolene i Danmark har enekompetence til at afgøre alle tvister, der måtte udspringe af, være forbundet med eller vedrøre nærværende vilkår.

Hvis nogen af disse bestemmelser erklæres lovstridige, ugyldige eller på anden måde uden retskraft, så skal de udskilles og slettes fra nærværende vilkår og betingelser, vil de resterende bestemmelser fortsat finde anvendelse og stadig have fuld gyldighed.