Coca-Cola® ”Scan og VIND” konkurrence

 

 

 

Velkommen til Coca-Cola® ”Scan og VIND” konkurrencen. Her finder du oplysninger om, hvordan du konkurrerer og konkurrencens regler

Arrangør: 
Coca-Cola 
Nordic Services ApS 
Philip Heymans Alle 17
2900 Hellerup 
Danmark

Platform: coke.dk/sommer. Deltagelse i konkurrencen kan ske fra både mobil, dekstop og tablet med kamera funktion.

Hvem kan deltage?

Du skal være fyldt 13 år for at deltage. Konkurrencen er åben for alle bosat i Danmark, undtagen medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos The Coca-Cola Companysamt dets datterselskaber aftapningspartnere og andre samarbejdspartnere.

Kampagneperiode

Fra den 01. juli 2016 til den 30. september 2016 
Arrangøren forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Køl din Coca-Cola® ned til max 8 grader, så etiketten skifter farve. Indtast coke.dk/sommer i din webbrowser, og vælg dernæst at deltage i konkurrencen. Scan etiketten enten på mobilen eller med webcam på det nedkølede produkt og vent på at etiketten godkendes. Log ind på din konto og find straks ud af om du har vundet. Log in kan ske via e-mail eller Facebook. Hvis du vinder skal du indtaste kontaktoplysninger så vi kan sende præmien.

Sådan vinder du:

Konkurrencen er en ”instant win” konkurrence med tilfældig lodtrækning. Dvs. alle har lige stor chance for at vinde. Når du har scannet etiketten, fået den godkendt og logget ind vil du straks modtage svar om denne har vundet samt hvilken præmie. Du kan vinde én gang om dagen. Hvis du vinder vil du blive bedt om at indtaste kontaktoplysninger så arrangøren kan sende præmien.
Deltageren er selv ansvarlig for at de sendte informationer er korrekte. Arrangøren erstatter ikke præmierne, hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis de er uklare. Vinderne vil ikke blive offentliggjort. Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien blive udloddet på ny.
Bemærk at der kan gå 2-3 uger fra vindertidspunktet til deltageren modtager præmien. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden før vinderen får sin præmie. Ved evt. forsøg på snyd, vil deltageren blive diskvalificeret.

Præmier

Præmierne vil være som angivet herunder. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse at arrangøren i omstændigheder uden for arrangørens kontrol forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi. Præmierne er personlige.
Coca-Cola badehåndklæder (Vejl. Værdi 200 kr.), Coca-Cola rygsække (Vejl. Værdi 200 kr.), Coca-Cola mobiloplader (Vejl. Værdi 200 kr.), Coca-Cola strand tennis sæt (Vejl. Værdi 200 kr.), Coca-Cola Selfiestick (Vejl. Værdi 200 kr.) og Coca-Cola mini køleskab (Vejl. Værdi 500 kr.). Evt. præmieafgift afholdes af arrrangøren.

Levering

Du vil modtage en e-mail når din præmie er afsendt. E-mailen afsendes af noreply@glsdanmark.dk. Efterfølgende vil du også modtage en e-mail når din præmie er leveret til nærmeste pakkeshop fra pakke-shop@pakkeshop.dk Hvis du ikke har modtaget din præmie efter denne periode, skal du kontakte Coca-Cola på e-mail: cocacoladk@coca-cola.com. Sørg for at oplyse dit tracking nummer du har fået tilsendt af GLS, dit fulde navn og adresse. Så kan vi spore din indsendelse, og få det afklaret hurtigst muligt.
Det er ikke muligt selv at vælge pakkeshop. GLS udvælger den pakkeshop der vurderes til at være tættest på din adresse. Du får butik og adressen oplyst når præmien kan afhentes.

Arrangørens ansvar

Arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede konkurrencer fungerer på de fleste smartphones. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader.
Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer der er forårsaget af brugen af siden, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd.
Alle præmiemodtagere fritager The Coca-Cola Company, Coca-Cola Nordic Services ApS og salgspartnere eller de ovenover nævnte partnere fra nogen form for ansvar der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget af, eller der hævdes at være forårsaget af deltagelse i denne konkurrence eller præmien.

Trykfejl og utilsigtede misforståelser

Coca-Cola Nordic Services ApS, The Coca-Cola Company, aftappere af Coca-Cola og partnerne i denne konkurrence er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

Sådan håndteres personlige oplysninger

Personlige oplysninger der indsamles om vinderen, anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret og slettet i henhold til dansk lovgivning om indsamling af personlige oplysninger, medmindre deltageren har givet accept til at modtage yderligere markedsføringsinformation fra Coca-Cola.
Vi opfordrer også brugere til at læse hele vores fortrolighedspolitik som du kan finde på dette website.

Varemærker og copyright

"Coca-Cola" og konturflasken er registrerede varemærker, der tilhører The Coca-Cola Company. Materialet vedr. Konkurrencen er beskyttet af copyright- og varemærkelove og må ikke anvendes uden skriftlig tilladelse fra The Coca-Cola Company.

Kontakt

I tilfælde af spørgsmål til leveringen af præmier kontakt cocacoladk@coca-cola.com
For alle andre henvendelser kontakt forbrugerservice@carlsberg.dk

© 2016 The Coca-Cola Company