HURRA FOR HVERDAGEN

Hvem siger, at det kun er fredag og lørdag, der skal være sjove? Resten af ugedagene kan sagtens fyldes med gode venner og iskolde Coca-Cola® Så hvorfor ikke samle vennerne på en hverdag.

 

Søndag: På med forklædet

Temaet for 2017 er ”projekt madlavning”. Tjek bare Instagram, hvor masser af bloggere laver tortillas og ramen fra bunden. Saml køkkenholdet til projekt 1: Frokost til den kommende uge. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt I kan lave fem forskellige salat-toppings eller sandwichfyld. 

 

Mandag: Lær noget nyt

Der er ikke noget bedre end at lære noget nyt. Saml et par venner, og del udgiften til en instruktør (eller  måske kan en af vennerne lære jer andre noget). Så hvad kunne du tænke dig at lære? At spille elektrisk guitar? Tale spansk? Førstehjælp? Find ud af, hvad I kan lære af hinanden. 

 

Tirsdag: Vær aktiv

Der er stadig meget af ugen tilbage, så lad os få energiniveauet op. Sofaen lokker måske, men hvad med at prøve noget, der er lidt sundere? Tag til den nærmeste skaterpark, gå en tur i solnedgangen, eller cykel en tur for at samle appetit inden aftensmaden. Du ved, hvad vi mener: Bare kom udenfor. 

 

Onsdag: Total afslapning

Godt gået, du klarede dig igennem onsdagen. Vi er halvvejs gennem ugen, og du fortjener at slappe lidt af, så lad popcornene poppe, og læg din Coca-Cola® på is: Det er filmaften. Vælg et nyt tema hver uge – kultklassikere, krimier, vampyrfilm – bed også vennerne om at nominere deres yndlingsfilm. 

 

Torsdag: Vær kreativ

Så skal hobbyprojekterne findes frem. På Pinterest finder du masser af inspiration til projekter, som – hvis vi skal være ærlige – aldrig bliver til noget, medmindre I tager jer sammen og får tingene gjort færdige. Sæt genbrugsmøblerne i stand, lav hjemmelavede lys eller plant frø og planter i overskårne Coca-Cola® flasker – mal dem først, og fyld dem med jord. Alt bliver meget sjovere, når I laver det sammen.