GØR FROKOSTPAUSEN TIL NOGET SÆRLIGT

Din frokostpause: De fem tidspunkter på ugen, hvor du skal nå at snakke med vennerne, holde dig i form, planlægge din weekend … eller sidde ved dit skrivebord. Har du brug for lidt inspiration? Her får du gode ideer til hele ugen – forhåbentlig tilsat lidt skønt forårsvejr, hvis vi er heldige.

 

Mandag: Find en bog frem

Start ugen på afslappet vis på en bænk i solen eller på terrassen med en sandwich, en Coca-Cola® og en halv time i selskab med nyhederne, en roman eller lidt sladder fra dit yndlingsmagasin – den eneste regel er, at det ikke må læses på en skærm. 

Hvorfor ikke? Sluk telefonen, og se, hvad der sker.

 

Tirsdag: Prøv noget nyt 

Prøv et nyt sandwichsted, eller tag en ny rute til din yndlingscafe, tag en tur på biblioteket, book en tennis- eller basketballbane, giv blod, mediter, se en TED talk, eller læg planer for weekenden. 

Hvorfor ikke? Tjek de lokale Facebook-grupper for at se, hvad der sker i dit område. 

 

Onsdag: Gå en tur

Der er ikke noget bedre end at gå en tur, når man har siddet for længe ved sit skrivebord. Gå alene, og læg mærke til, hvad der sker omkring dig, dagdrøm eller lyt til et nyt album eller en podcast. Du kan også spørge en ven eller kollega, om vedkommende vil med, eller ringe til et familiemedlem, som du længe har villet tale med. Hvorfor ikke? På med dine sneakers, og af sted på en powerwalk. 

 

Torsdag: Frokost med selskab

I stedet for at gå tilbage til skrivebordet med din frokost, kunne du også nyde den på dit yndlingssted i lokalområdet. Måske bor en af dine venner, som du ikke har set længe, i nærheden? Nu har du chancen! Eller arranger en hurtig date, eller en konversationsøvelse på et fremmedsprog med en sproglærer over en sandwich og en Coca-Cola®. Hvorfor ikke? Få dig en ugentlig mentorordning.

 

Fredag: Tag fat i en kollega eller to

Lav en ny tradition på kontoret: Spis frokost i parken, besøg en ny cafe sammen, spil fodbold eller rundbold. Eller prøv det nye sted eller det lokale madmarked, som du endnu ikke har nået. Dine kolleger vil synes, det er skønt at afslutte ugen på den måde. Der er bare en, der skal tage initiativet. Hvorfor ikke? Find modet frem, og inviter den kollega med, som du har et godt øje til.