10 TIPS, DER GØR DIN DATE NIGHT MERE ROMANTISK

SÆT SCENEN

 

1. Start med at give din date et kompliment og kom med flere under middagen. Det er der ingen, som kan stå for.

 

2. Husk stearinlys – dæmpet belysning sætter gang i romantikken. Mangler du lysestager? Så tænk kreativt eller smut i nærmeste genbrugsforretning. Fyrfadslys ser fine ud i små skåle, og en flot glasflaske kan hurtigt forvandles til en lysestage. 

 

3. Lav en playliste, der signalerer, at du har styr på din dates yndlingsmusik. Der er ingen grund til at diske op med Barry White, hvis din date elsker punkrock. 

 

4. Brug tid på borddækningen. Et nystrøget lagen kan sagtens gøre det ud for en dug, og hvis budgettet ikke rækker til en stor buket blomster, ser en enkelt blomst i et højt glas eller en vase også godt ud.  

 

5. Server maden på et fad eller bræt i stedet for på to tallerkener. Det kan hurtigt bringe jer tættere sammen. 

 

6. Forsøg at påvirke alle fem sanser gennem dit måltid. Smagssansen selvfølgelig, men også synet (lys), høresansen (playliste), lugtesansen (din gode mad) og endelig følesansen (prøv at servere mad, der spises med fingrene). 

 

7. Klæd dig pænt på til lejligheden – og bed også din date om at gøre det. Det er altid en god idé at gøre sig umage over for hinanden ved særlige lejligheder. 

8. Sid ved spisebordet, og undgå at tænde for tv’et. Din yndlingsserie kan du altid se en anden god gang, ikke?  

 

9. Det er altid en fordel at have tænkt over et par indledende samtaleemner på forhånd, hvis du nu skulle blive nervøs, og samtalen går i stå. 

 

10. Det er ikke kun maden, der skal gøres lidt ekstra ud af, men også drikkevarerne. Ja, det betyder, at der skal isterninger og citron i din Coke® – og husk også de flotte glas …