CokeTV ”Anna Ananas t-shirt” konkurrence

Vilkår og betingelser

 

 Velkommen til CokeTV ”Anna Ananas t-shirt” konkurrencen. Her finder du oplysninger om, hvordan du konkurrerer og konkurrencens regler

 

Arrangør, organisator:

Coca-Cola Nordic Services ApS, Philip Heymans Allé 17, 1 sal. 2900 Hellerup. Danmark

Med arrangør:

Ogilvy Danmark

Platform:

Youtube - Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet eller organiseret af Youtube.

 

1.     Hvem kan deltage

Du skal være fyldt 13 år for at deltage, og konkurrencen er åben for alle i Danmark, undtagen medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos The Coca-Cola Company, aftapningspartnere og andre samarbejdspartnere, The Coca-Cola Company og dets datterselskaber.  Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen, ligeledes kan kun danske mobiltelefon numre deltage.

 

Personer der ikke overholder disse vilkår, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen.

 

2.     Kampagneperiode

Konkurrencen er åben fra: den 14. juni 2018

Konkurrencen slutter: den 27. juni 2018

 

Arrangøren af konkurrencen forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser f.eks. force majeure.

 

3.     Sådan deltager du i konkurrencen

Du skal have en aktiv Youtube konto.

Du skal blot skrive i kommentarsporet på youtube videoen ” https://youtu.be/GZ890mcyHhI”, hvorfor du fortjener at vinde en t-shirt. samt hvilken størrelse du ønsker trøjen i (findes i Small, Medium & Large). Du kan kun deltage med en kommentar i konkurrencen.

 

4.     Sådan vinder du og bliver informeret

Vi trækker lod blandt alle kommentarer der lever op til reglerne. Lodtrækningen er tilfældig og foretages af Ogilvy Danmark.

Vinderne trækkes torsdag d. 28 juni 2018. Vinderen bliver kontaktet via youtube som svar til vinderens kommentar. Vinderen blive bedt om at sende kontaktinformation (fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer) som en direkte besked på Youtube til CokeTV Danmark.

Deltageren er selv ansvarlig for at de sendte informationer er korrekte. Arrangøren erstatter ikke præmierne hvis deltageren har givet forkerte kontaktoplysninger, eller hvis de er uklare. Vinderne vil ikke bliver offentliggjort.

Vinderen skal kontakte Coca-Cola seneste 4 dage efter at være blevet kontaktet. Giver en vinder ikke lyd inden for tidsfristen, kan denne ikke længere gøre krav på præmien, og en ny vinder vil blive udvalgt.

Bemærk at der kan gå 2-3 uger fra vindertidspunktet til deltageren modtager præmien. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden før vinderen får sin præmie.

Hvis en præmie ikke kan uddeles, uanset årsagen, vil præmien gå tilbage i præmiepuljen og udloddet på ny.

 Arrangøren forbeholder sig rettigheden til, at verificere alle deltagere og vindere, samt nægte modtagelse af præmie eller deltagelse i konkurrencen og diskvalificere deltagere, hvor der er grund til at tro, at der er tale om misbrug af vilkår og betingelser.

Arrangørens beslutning er endelig med hensyn til alt vedrørende kampagnen og kan ikke diskuteres.

Enhver deltager der forsøger at vinde præmier gennem uretfærdig opførsel vil blive diskvalificeret.

 

5.     Præmier

Præmierne vil være som angivet herunder. Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse at arrangøren i omstændigheder uden for arrangørens kontrol forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi. Præmierne er personlige.

Der trækkes i alt tolv (9) vindere i konkurrencen der hver vinder 1 stk. Anna Ananas t-shirt. Der er 3xSmall, 3xMedium & 3xLarge. Værdi 999 per stk.

 

6.     Arrangørens ansvar

Arrangørens kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle regler for præmieværdien. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer, der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software, eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader.

 

Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer, der er forårsaget af brugen af sms, registrering på denne side eller der er downloadet fra denne side, eller fra dennes materialer, data, tekst, billeder, videoer eller lyd.

 

Det kan ske, udenfor arrangørens kontrol, at hjemmesiden (som enhver anden hjemmeside) ikke er tilgængelig. Arrangøren kan ikke garantere en ubegrænset og fejlfri adgang til hjemmesiden. Arrangøren kan ikke blive holdt ansvarlig for eventuelle vanskeligheder med tilmelding, deltagelse eller færdiggørelse ved indtastning af oplysninger. Arrangøren er ikke ansvarlig for tab som følge af sådan en begivenhed.

Alle præmiemodtagere fritager The Coca-Cola Company, Coca-Cola Nordic Services ApS og salgspartnere, eller de ovenover nævnte partnere, fra nogen form for ansvar, der er relateret til skader eller beskadigelse forårsaget af, eller der hævdes at være forårsaget af, deltagelse i denne konkurrence eller præmien. 

 

7.     Trykfejl og utilsigtede misforståelser

Coca-Cola Nordic Services ApS, The Coca-Cola Company, Coca-Cola tapperipartnere og partnerne i denne konkurrence er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

 

 

8.     Håndtering af personlige oplysninger

The Coca-Cola Company og deres tilknyttede virksomheder bekymrer sig om privatlivshensyn og vil have, at du skal vide, hvordan vi indsamler, bruger og oplyser data, der relaterer til dig som individ ("Personlige Data") i forbindelse med denne aktivitet.

Alle personlige oplysninger der er blevet indsamlet om vinderen, anvendes udelukkende for at kunne kontakte og sende præmier til vinderne. Vi indsamler fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Data bliver indsamlet ved at vinderne sender en DM via Youtube til CokeTV Danmark. Alle data bliver slettet fra Youtube når konkurrencen er slut. Data bliver ikke eksporteret fra Youtube. Data bliver ikke delt med anden part – hverken andre Coca-Cola enheder eller 3rd part. Data vil ikke blive brugt i anden markedsføringssammenhæng. Håndteringen sker i henhold til dansk lovgivning vedr. håndtering af personlige oplysninger.

Hvis du har spørgsmål til vores håndtering af data, kan du kontakte os på: DPO-Europe@coca-cola.com.

 

9.     Varemærker og copyright

’Coca-Cola’, ’Fanta’ og ’Sprite’ er registreret varemærker, der tilhører The Coca-Cola Company. Der er copyright på alt materiale, der er en del af denne konkurrence, og det enten ejes af eller anvendes under licens. Materialet indeholder varemærker, der tilhører The Coca-Cola Company eller en tredjepart. Materialet er beskyttet af copyright- og varemærkelove og må derfor ikke anvendes uden skriftlig tilladelse fra The Coca-Cola Company.

 

 

10.  Kontakt

I tilfælde af behov for yderligere information om konkurrencen, præmier mm. Kan du kontakte os på cocacoladk@coca-cola.com.

Copyright 2018 The Coca-Cola Company. Alle rettigheder forbeholdes.