Privatlivspolitik gælder for registrering i Coca-Colas centrale Forbruger Database

 

SIDST REVIDERET: 30/05/2018

 

1. Erklæring om personlige oplysninger 

2. Personlige Data 

3. Hvordan vi indsamler dine Personlige Data 

4. Hvordan vi bruger dine data 

5. Hvem oplyses dine Personlige Data til? 

6. Tredjepartssider/tredjepartsleverandører 

7. Tredjeparts-reklamerelaterede leverandører 

8. Hvilke rettigheder har du i forbindelse med vores behandling af dine Personlige Data, hvordan gør du brug af dem, og hvordan kontakter du os? 

9. Opbevaringsfrist 

10. Mindreåriges brug af hjemmesider og advarsel til forældre 

11. Hvilke Personlige Data overføres uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde? 

12. Gældende lovgivning 

13. Opdateringer til Privatlivspolitiken 

 

1. Erklæring om personlige oplysninger 

The Coca-Cola Company og deres tilknyttede virksomheder bekymrer sig om privatlivshensyn og vil have, at du skal vide, hvordan vi indsamler, bruger og oplyser data, der relaterer til dig som individ ("Personlige Data").

NV Coca-Cola Services SA, med kontor på Chaussée de Mons 1424, 1070 Bruxelles (herefter benævnt "vi", "vores" og "os") er den dataansvarlige med ansvar for behandlingen af dine Personlige Data i forbindelse med denne Privatlivspolitik ("Privatlivspolitiken ").

Denne Privatlivspolitik beskriver vores praksis i forbindelse med information, som vi indsamler via aktiviteter, der linker til denne Privatlivspolitik, inklusive hjemmesider (vores ''Hjemmesider'') og enhver mobilside, applikation, widget og andre mobile, interaktive funktioner (samlet, vores "Apps") (apps og hjemmesider under et, "Siderne").

Du har mulighed for at læse denne Privatlivspolitik under registreringsprocessen på Siderne og (ii) efter registreringen ved at klikke på et link med navnet "Privatlivspolitik", der forefindes i bunden af hver side på Hjemmesiden. Læs venligst denne Privatlivspolitik nøje igennem.

Som registreret bruger kan du bruge dine login oplysninger for at få adgang til alle Sider, der er knyttet til Coca-Cola centrale Forbruger Database.

 

 

2. Personlige Data 

a. De Personlige Data, vi indsamler om dig og behandler

Vi indsamler og behandler muligvis følgende oplysninger om dig:

· Efternavn,

· Fornavn,

· Køn,

· Fødselsdato

· Brugernavn,

· Postadresse,

· Telefonnummer (inklusive fastnet- og mobilnumre),

· E-mailadresse,

· Kodeord,

· Offentlig profil på sociale medier,

· Lokationsoplysninger,

· Hobbyer og interesser,

· Forbrugsvaner,

· Browser- og enhedsoplysninger,

· Server-logfiloplysninger,

· Information indsamlet via cookies, pixeltags og andre teknologier,

· App-brugerdata,

· Personlige Data forbundet med aktivitet/handlinger (tid og dato for aktivitet på relevante Sider (login, deltagelse i kampagner, gevinster, quizdeltagelse),

· Personlige Data i forbindelse med vores marketing-beskeder (f.eks. om du åbner dem eller ej, om du klikker på dem eller ej).

 

b. Vi henstiller til, at du ikke sender os eller videregiver Følsomme Oplysninger på eller via Siderne, eller på anden vis.

“Følsomme oplysninger”er Personlige Data relaterede til følsomme aspekter, såsom:

· racemæssig eller etnisk oprindelse,

· politiske holdninger,

· religion eller andre overbevisninger,

· helbred eller sygdom,

· kriminel baggrund,

· medlemskab af fagforening,

· seksuel orientering.

 

3. Hvordan vi indsamler dine Personlige Data

Vi samler dine Personlige Data ind som følger:  

· via Siderne:  Vi kan indsamle dine Personlige Data gennem Siderne, f.eks. når du opretter en konto i vores centrale Forbruger Database.

· Offline:  Vi kan indsamle dine Personlige Data offline, når du f.eks. når du kontakter kundeservice.

Underlagt gældende databeskyttelseslovgivning, kan de Personlige Data, du afgiver via Hjemmesiderne, kombineres med Personlige Data og andre oplysninger, du giver os (via online eller offline medier), eller som vi ellers kan indhente online eller offline.

4. Hvordan vi bruger dine data

Vi kan bruge dine Personlige Data til følgende formål:  

a.  Svar på dine anmodninger/administrative interaktioner

· For at svare på dine henvendelser, spørgsmål og kommentarer for at opfylde dine anmodninger.

Lovgrundlag for datahåndtering: vores legitime interesse i at besvare dine spørgsmål.

· For at sende dig administrativ information, såsom oplysninger vedrørende Siderne og ændringer af vores vilkår, betingelser og politikker.  

Lovgrundlag for datahåndtering: vores legitime interesse i at oplyse dig om ændringer og opdateringer af vores Hjemmesider.

b.  Marketing-beskeder:

· For at sende dig eller få vores kommercielle partnere (individuelt en "Kommerciel Partner" og kollektivt "Kommercielle Partnere") til at sende dig direct marketing-beskeder via e-mail og push-notifikationer. Direct marketing-beskeder informerer dig blandt andet om kampagner eller anden lignende aktivitet, om Coca-Cola og tilknyttede mærkers produkter og tjenester (eller vores Kommercielle Partneres), og beder dig om at udfylde spørgeskemaer og undersøgelser.

Direct Marketing-beskeder, der sendes af vores Kommercielle Partnere, kan enten være:

o Fuldt ud håndteret og administreret af vores Kommercielle Partnere. Under sådanne omstændigheder vil den relevante Kommercielle Partner med ansvar for hver direct marketing-besked fungere som dataansvarlig til behandling af dine Personlige Data. Håndteringen vil være underlagt en anden Privatlivspolitik end denne Privatlivspolitik, og en sådan vil være etableret af gældende Kommercielle Partner;

o Håndteret og administreret i samarbejde mellem os og vores Kommercielle Partnere. Under sådanne omstændigheder vil vi og den relevante Kommercielle Partner fungere som dataansvarlig til behandling af dine Personlige Data. Vi vil indgå i en passende samarbejdsaftale om dataansvar med den relevante Kommercielle Partner, og essensen af denne aftale vil blive gjort tilgængelig for dig.  

 

Lovgrundlag for datahåndtering: dit samtykke.

Du har mulighed for at acceptere eller afvise at modtage marketing-beskeder ved at bruge vores konto kontrolpanel på Hjemmesiden, id.coke.com, (du skal blot klikke i den relevante checkbox, hvis du vil modtage marketing-beskeder, og fjerne fluebenet igen, hvis ikke).

Du kan trække dit samtykke til at modtage marketing-beskeder tilbage ved at klikke på "Afmeld"-linket i bunden af hver marketing-e-mail, eller ved at fjerne fluebenet i den relevante checkbox i vores konto kontrolpanel, id.coke.com. Du kan også give os besked om, at du vil trække dit samtykke tilbage via e-mail, ved at ringe eller skrive til os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der findes i kapitel 8 af denne Privatlivspolitik.

 

c. Personalisering af marketing-beskeder:

· Vi kan skræddersy vores marketing-beskeder til dig (inklusive personalisering af reklamer, der vises på tredjeparts hjemmesider) baseret på (i) dine profiloplysninger, (ii) hvordan du interagerer med vores Hjemmeside (såsom at logge ind, deltage i en kampagne, vinde, deltage i quiz) og/eller  (iii) dine interaktioner med vores marketing-beskeder (f.eks. om du åbner dem eller ej, om du klikker på dem eller ej).

 

Lovgrundlag for datahåndtering: dit samtykke.

 

Vi giver dig mulighed for at acceptere eller afvise personalisering af marketing-beskeder i vores konto kontrolpanel, der forefindes på Hjemmesiden, id.coke.com, hvorfra du kan redigere dine privatlivsindstillinger.

Du kan trække dit samtykke til at få dine marketing-beskeder personaliseret tilbage ved at tilgå konto kontrolpanelet på Hjemmesiden, id.coke.com, og fjerne fluebenet fra den relevante checkbox. Du kan også give os besked om, at du vil trække dit samtykke tilbage via e-mail, ved at ringe eller skrive til os ved hjælp af de kontaktoplysninger, der findes i kapitel 8 af denne Privatlivspolitik.

d. IT-administration

Vi bruger dine Personlige Data til at diagnosticere serverproblemer, administrere Siderne og sikre, at de fungerer ordentligt.

Lovgrundlag for datahåndtering: vores legitime interesse i at adminstrere vores IT-sysytemer og netværk.

g. Beskyttelse af vores interesser

· Som vi finder nødvendigt eller passende: (a) for at leve op til vores juridiske forpligtelser; (b) for at besvare anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, inklusive offentlige og statslige myndigheder uden for dit opholdsland; (c) for at håndhæve vores vilkår og betingelser; (d) for at beskytte vores eller ethvert af vores affilierede selskabers drift; (e) for at beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom, og/eller vores affilierede selskabers samme, samt (g) for at lade os gøre brug af tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, vi måtte lide.

Lovgrundlag for datahåndtering: overholdelse af lovmæssige forpligtelser og vores legitime interesse i at beskytte vores organisation.

h. Virksomheds-/M&A-operationer

· Med henblik på at udføre enhver omorganisering, fusion, salg, samarbejde, opgave, overførsel eller anden disponering af alle eller en hvilken som helst del af vores virksomhed, aktiver eller aktier (deriblandt i forbindelse med enhver konkurs eller lignende retslig aktivitet).

Lovgrundlag for datahåndtering: vores legitime interesse i udførelsen af virksomhedens strategi.

 

5. Hvem oplyses dine Personlige Data til?

Dine Personlige Data kan videregives til følgende modtagere:

· Coca-Cola Nordic Services ApS, hjælper os med administrationen af vores Sider og med hensyn til vores kommunikation med dig  

· Carlsberg Danmark, til støtte i kommunikation

· MRM McCann, til støtte i kommunikation.

· Salesforce.com, der hoster vores Customer Relationship Management-system og (ii) personalisering af reklamer, der vises på tredjepartshjemmesider

· Janrain, der hoster arkivsystemet vedrørende de Personlige Data i brugerprofiler.

· Epa, der interagerer med Janrain.   

· Amazon, der hoster Siderne.

· Beckon, som driver et marketing-dashboard og en rapporteringsløsning.

· Google, der bruges til cloud-storage, big query-databaser og personalisering af reklamer, der vises på tredjepartshjemmesider.

· Vores tredjepartsudbydere, der udbyder tjenester som kommunikationssupport, revision og rådgivning.

· Vores Kommercielle Partnere, med hvem vi kan indgå i særlige samarbejder, til brug ved deres egne marketing-beskeder.  Da disse tredjeparter vil bruge dine Personlige Data i overensstemmelse med deres egne privatlivspolitiker, bør du tjekke deres hjemmesider for information om deres privatlivspolitiker.

· En tredjepart, i forbindelse med enhver omorganisering, fusion, salg, samarbejde, opgave, overførsel eller anden disponering af alle eller en hvilken som helst del af vores virksomhed, aktiver eller aktier (deriblandt i forbindelse med enhver konkurs eller lignende retslig aktivitet).

· Som vi finder nødvendige eller passende, relevante myndigheder, affilierede selskaber og tredjeparter: (a) for at leve op til vores juridiske forpligtelser; (b) for at besvare anmodninger fra offentlige og statslige myndigheder, inklusive offentlige og statslige myndigheder uden for dit opholdsland; (c) for at håndhæve vores vilkår og betingelser; (d) for at beskytte vores eller ethvert af vores affilierede selskabers drift; (e) for at beskytte vores rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom, og/eller vores affilierede selskabers samme, samt (f) for at lade os gøre brug af tilgængelige retsmidler eller begrænse de skader, vi måtte lide.

6. Tredjepartssider/tredjepartsleverandører

Denne Privatlivspolitik omfatter ikke, og er ikke ansvarlig for, privatliv, oplysninger eller andre metoder af nogen tredjepart, inklusive enhver tredjepart, der driver enhver hjemmeside, til hvilken disse Sider indeholder et link.  Tilføjelsen af et link på Siderne indikerer ikke godkendelse af siden, der linkes til, af os eller vores affilierede selskaber.  

Bemærk i særdeleshed, at Siderne kan indeholde et link til en e-handelsside, inklusive nogle e-handelssider, der har Coca-Cola-varemærket.  Denne Privatlivspolitik omfatter ikke e-handelssider, til hvilke Siderne kan indeholde et link.  Personlige Data, som du afgiver via e-handelssider, vil være underlagt Privatlivspolitiken på den gældende e-handelsside, og ikke denne Privatlivspolitik.  Vi har ingen kontrol over, og kan ikke drages til ansvar for, brugen af de oplysninger, der er indsamlet via e-handelssiden.

I nogle tilfælde bruger vi en betalingsservice fra tredjepart til at behandle transaktioner og/eller indsamle donationer foretaget via Siderne.  I så fald kan dine Personlige Data blive indsamlet af denne tredjepart, og ikke af os, [og vil være underlagt denne tredjeparts Privatlivspolitik, ikke denne Privatlivspolitik] Vi har ingen kontrol over, og kan ikke drages til ansvar for, denne tredjeparts brug eller videregivelse af dine Personlige Data, og vi understøtter ikke disse tredjeparter eller deres hjemmesider.  Vi forholder os ikke til akkuratesse, fuldstændighed, rettidighed eller egnethed af oplysningerne i disse tredjeparters egne privatlivspolitik. Det er dit ansvar at læse tredjeparts privatlivspolitik nøje igennem på deres hjemmeside, før du bruger dem.

7. Tredjeparts-reklamerelaterede leverandører  

Vær venligst opmærksom på, at vores online- og e-mailleverandører i relation til reklame kan bruge pixeltags, web beacons, clear GIFs eller lignende teknologier i forbindelse med Siderne, til brug ved administration af vores online- og e-mail-kampagner og styrkelsen af sådanne kampagner.  Eksempelvis, hvis en leverandør har placeret en unik cookie på din computer, kan leverandøren bruge pixeltags, web beacons, clear GIFs eller lignende teknologier til at genkende den cookie, når du besøger Siderne, samt til at se hvilke af vore online-reklamer, der har bragt dig til vores Sider, og leverandøren kan videregive sådanne Andre Oplysninger til vores brug.  Vær venligst opmærksom på, at vi kan forbinde disse Andre Oplysninger, leveret til os af vores leverandører, med de Personlige Data, vi tidligere har indsamlet.  

8. Hvilke rettigheder har du i forbindelse med vores behandling af dine Personlige Data, hvordan gør du brug af dem, og hvordan kontakter du os?

a. Dine rettigheder i forbindelse med vores håndtering af dine Personlige Data.

Du har ret til:

· at få udleveret en kopi af alle de Personlige Data, vi opbevarer om dig;

· at anmode om, at vi opdaterer eller retter alle ukorrekte Personlige Data, eller at vi færdiggør ufærdige Personlige Data;

· at anmode om ophævelse af håndteringen af dine Personlige Data til brug ved direct marketing-beskeder.

Du har også ret til, under visse omstændigheder:

· at gøre indsigelse mod brugen af dine Personlige Data;

· at anmode om, at vi sletter dine Personlige Data;

· at begrænse vores brug af dine Personlige Data; og

· at kræve, at vi overfører visse af dine Personlige Data til dig, eller at vi overfører, eller får overført, dem til en anden dataansvarlig.

b. Brug af dine rettigheder

Hvis du ønsker at gøre brug af nogle af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os via en af nedenstående muligheder.

 

· Du kan sende os en mail på følgende adresse: forbrugerservice@carlsberg.dk

 

· Du kan ringe til os på: (+45) 3327 3377

 

· Du kan skrive til os på følgende postadresse:

Coca-Cola Nordic Services ApS

Philip Heymans Allé 17

DK-2900 Hellerup Danmark

 

 

c. Ret til at indgive klage til kompetente databeskyttelsesmyndigheder

Du har ret til at indgive en klage til rette tilsynsmyndighed (specifikt i det EU-medlemsland, hvor du har bopæl, eller hvor overtrædelsen fandt sted).

9. Opbevaringsfrist

Vi har til hensigt at holde dine Personlige Data korrekte og opdaterede. Vi sletter de Personlige Data, vi opbevarer om dig, når vi ikke længere har brug for dem.

Vi opbevarer dine Personlige Data, så længe du er registreret bruger på vores Hjemmesider, med forbehold for gældende, obligatoriske tilbageholdelsesforpligtelser og forældelsesfrister.  

10. Mindreåriges brug af hjemmesider og advarsel til forældre

Hjemmesiderne er rettet mod individer i alderen 13 år og derover, med samtykke fra forældrene til det fyldte 16. år. Vi anmoder om, at andre individer under 13 ikke afgiver Personlige Data via Siderne.   Vi forbeholder os til hver en tid ret til at afkræve bevis på forældresamtykke i forbindelse med behandlingen af mindreåriges Personlige Data.

For nogle Sider eller Apps kan der være begrænsninger, baseret på de passende aldersbegrænsninger eller gældende lovgivning.  Det vil, hvor specifikke aldersrestriktioner gør sig gældende, være tydeligt markeret på den relevante Side, og vi kan stille spørgsmål, der bekræfter din alder, før processen fortsættes.

11. Hvilke Personlige Data overføres uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde?

Vi overfører også dine Personlige Data til Tredjelande, der ikke sikrer et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau, såsom USA (United States of America), I så fald er vores dataoverførsler underlagt følgende passende sikkerhedsforanstaltninger, i overensstemmelse med GDPR, for at sikre, at dine personoplysninger er tilstrækkeligt beskyttede:

– Standardklausuler om databeskyttelse vedtaget af EU-Kommissionen i henhold til artikel 46, stk. 2, i GDPR (klik her for at få adgang til EU-Kommissionens beslutning om standardkontraktklausuler for overførsler til datahåndtering etableret i Tredjelande); og

- EU-USA Beskyttelse af personlige oplysninger for overførsler til enheder beliggende i USA (klik her for at få adgang til EU-Kommissionens beslutning vedrørende EU-USA. Beskyttelse af personlige oplysninger.

For at få alle relevante oplysninger vedrørende overførsler af dine personoplysninger til Tredjelande (herunder de relevante overførselsmekanismer), kontakt os venligst på email adressen: privacy@coca-cola.com.

12. Gældende lovgivning

Denne Privatlivspolitik er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Belgien og enhver anden gældende EU-lovgivning.

13. Opdateringer til Privatlivspolitiken

a. Du kan se, hvornår denne Privatlivspolitik sidst blev ændret, ved at se "SIDST REVIDERET" øverst på denne side.

 

b. Alle påtænkte ændringer til denne Privatlivspolitik vil blive meddelt dig i god tid, før ændringerne rent faktisk træder i kraft.

 

Du kan udskrive, downloade eller på anden måde beholde en kopi af denne Privatlivspolitik (og af enhver revideret version) til dit arkiv.

 

Copyright 2018 The Coca-Cola Company. Alle rettigheder forbeholdes.