FYLDT BAGUETTE MED TUN OG MAJS

 

Få mere protein i din sandwich ved at tage noget af brødet i midten ud. Denne baguettesandwich har masser af smag og er perfekt efter træning. Smid den i rygsækken til vandreturen eller den afslappede picnic, nu hvor det varme vejr er på vejr. Et par iskolde flasker Coca-Cola i rygsækken vil holde både maden (og dig) kølig on the go. 

 

Ingredienser:

 

25 cm baguette 

160 g tun i olie (fra dåse) 

198 g majs (fra dåse) 

4 forårsløg (eller et halvt løg), snittet

3 spsk. mayonnaise*

 

Valgfrit

1 rød chili, uden kerner, fint snittet 

 

*Skal du passe på vægten? Brug 1/3 mayonnaise og 2/3 græsk yoghurt

 

Der er fyld nok til en stor, fyldt baguette. Nok til  2 personer som snack eller til 1 person, hvis du er sulten.

 

Sådan gør du:

Skær din baguette lidt op langs den ene side, men ikke helt igennem, så du kan åbne brødet og fjerne noget af brødet i midten. Det kan du tage med i tasken i en pose, så kan du fodre fuglene på en tur i parken – eller du kan skære det i mindre stykker til brødcroutoner og stege dem i olie til din næste salat, hvis du er i kokkehjørnet).  

Hæld olie/væde fra tun og majs, og bland i en skål med løg og mayonnaise. Smag til med salt, peber og chili (hvis du kan lide det). Fyld din udhulede baguette med tunblandingen og læg den sammen. Pak sandwichen ind i husholdningsfilm, og du er klar til at tage af sted.